Setari Cookie-uri

7 Fainuri fara GLUTEN pe care merita sa le introduci in alimentatie

Faina fara gluten poate fi folosita la obtinerea painii, in prajituri, in sosuri, tarte etc. Va propunem cateva fainuri delicioase, sanatoase si BIO pe care le puteti introduce in alimentatie.

Faina fara gluten: Faina de Naut

Faina de Naut

Faina este disponibila pe site-ul Vegis.ro

Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, metoda intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contact cu parti metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o faina cu valoare nutritionala ridicata si un gust foarte placut.

Recomandari:
Pentru a furniza organismului energie si o parte din necesarul de fibre. Pentru sanatatea sistemului vascular si a colonului. In cazuri de densitate osoasa scazuta.
Contine:
Nautul contine proteine si fibre, fier, fosfor, magneziu, Vitamina B 9 (Folat).

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.