Dieta Lifting: doctorul care a gasit alimentele ce sterg ridurile si ne scapa de kilogramele in plus

Dieta Lifting: doctorul care a gasit alimentele ce sterg ridurile si ne scapa de kilogramele in plus

Doctorul deramtolog Nikolas Perikon a descoperit dieta cu efect de lifting, dieta care te ajuta sa pari cu 10 ani mai tanara si sa pierzi pana la 10 kilograme in 3 saptamani.

Miercuri

Mic dejun: carne de curcan fiert, un iaurt, o jumatate de cana mazare fiarta, ceai sau apa.

Pranz: peste la gratar sau cuptor, 1 cana de rosii si castraveti, o jumatate de cana de salata legume.

Gustare: carne de curcan la cuptor, 5 migdale, 1 para.

Cina: somon la gratar, o cana de legume, spanac, ciuperci si o cana de naut asezonat cu ulei de masline, ceapa tocata si lamaie.

meniu dieta lifting

Joi

Mic dejun: carne de curcan la gratar, un pu ochi.

Pranz: carne de curcan la gratar cu legume la aburi, o jumatate de cana de fructe de padure mixte, ceai verde sau negru.

Gustare: carne de curcan la cuptor, 4 rosii mai mici.

Cina: peste la gratar sau la cuptor, salata de varza cu morcov ras, marar si lamaie.

Vineri

Mic dejun: somon, o jumatate de cana de fulgi de ovaz cu scortisoara si suc de portocale, , ceai indian sau apa.

Pranz: somon cu lamaie si salata verde, o jumatate de cana de linte piure, ceai verde sau apa.

Gustare: carne de curcan, o jumatate de cana de fructe de padure.

Cina: carne de pui la gratar, o cana de dovlecei la gratar, o jumatate de cana de salata legume.

Sambata

Mic dejun: doua oua fierte, carne de curcan la gratar, 1 mar, ceai indian sau apa.

Pranz: somon cu lamai si salata verde, o jumatate de cana de linte piure, ceai verde sau apa.

Gustare: un ou fiert tare, o jumatate de cana de fructe de padure.

Cina: salata greceasca cu masline, 2 felii de branza feta, o jumatate de castravete si 4 rosii mici.

Duminica

Mic dejun: somon la gratar, 1 mar, ceai indian sau apa.

Pranz: salata de crab si telina asezonata cu o jumatate de cana de iaurt si suc de lamaie, 1 ceasca de fructe de padure, ceai verde sau apa.

Gustare: 1 cana de fulgi de ovaz, 4 migdale, 1 mar.

Cina: carne de pui la gratar, ciuperci sau dovlecei la gratar , salata verde, rosii condimentate cu branza parmezan, lamaie si ulei de masline, o jumatate de cana de fructe de padure.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri