Setari Cookie-uri

5 Lucruri de stiut inainte de a urma Dieta Dukan

Dieta Dukan ramane populara si in zilele noastre din pricina rezultatelor foarte bune pe care le obtine in privinta pierderii surplusului de kilograme, insa in ciuda popularitatii ar trebui sa stiti ca aceasta dieta nu este chiar... pentru oricine.

4. Dieta Dukan prezinta contraindictii si poate avea urmari neplacute in timp

Dieta Dukan nu este indicata niciunei persoane care sufera de urticarie sau boala cronica, de exemplu: hepatita, insuficienta renala, guta, diabet, afectiuni ale prostatei, boli cardiovasculare, boli de plamani, boli endocrine, migrene.

Dieta Dukan, prin principiile sale, dar si prin faptul ca poate produce o slabire rapida, prezinta o serie de “efecte adverse” care pot fi asociate cu acest regim dupa un timp lung de la terminarea acestuia, de exemplu: caderea rinichilor (ptoza renala), aparitia pietrelor la fiere (litiaza biliara), constipatie cronica si infectii datorate constipatiei, cum ar fi vaginitele etc.

5. Dieta Dikan poate provoca stari de rau

Pentru ca elimina complet carbohidratii in faza de atac, este posibil ca persoanele care urmeaza aceasta dieta sa acuze stari de ameteala, de oboseala inexplicabila, chiar stare de rau iminent cu tremur si stare de lesin. Aceste senzatii sunt datorate scaderii bruste a glicemiei, iar persoanele care sufera de diabet zaharat trebuie obligatoriu sa ceara sfatul medicului inainte de a incepe aceasta dieta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.