Setari Cookie-uri

TOP 5 Cele mai apreciate DIETE de slabire RAPIDA

Au fost votate de catre cele care le-au incercat: cele mai apreciate diete de slabire rapida!

Dieta INGERILOR - 10 kilograme in doar 13 zile

Aceasta dieta se va urma timp de 13 zile si incepe Duminica. Aceasta dieta este legata de practicile spirituale ale fiecaruia, este echilibrata, desi hipocalorica, si are rolul atat de a detoxifia organismul, cat si de a restabili echilibrul interior, de a alunga depresiile si neincrederea in propria persoana si de a aduce dragostea in viata fiecaruia.

topul celor mai bune diete de slabire rapida

Desigur, nu vorbim doar de o dieta, ci de o serie de schimbari in stilul de viata, menite sa alunge tensiunile interioare.

Indiferent de credintele spirituale ale fiecaruia, dieta impune ca inainte de fiecare masa, stand in fata farfuriei, persoana respectiva sa aiba un ritual spiritual, sa se gandeasca la lucruri frumoase, sa isi spuna ca iarta greselile celorlalti, dar se iarta si pe sine. Ca este impacata cu ceea ce are prin darul divin – viata insasi si sa accepte cumpatarea ca o alegere echilibrata in viata. Citeste mai departe Dieta INGERILOR – meniul complet >>

Citește și:

Dieta cu APA calda - dieta care SLABESTE si VINDECA

Atunci cand consumam apa calda, stomacul se linisteste, digestia se imbunatateste si totodata apa calda ajuta organismul in mentinerea temperaturii intrioare constante.
Alte beneficii ale hidratarii optime pe termen lung:

  • Pielea devine mai luminoasa, mai tanara, mai elastica;
  • Sunt prevenite afectiunile digestive, arsurile gastrice ameliorate; scade totodata aciditatea gastrica;
  • Constipatia dispare;
  • Memoria se imbunatateste;
  • Ficatul functioneaza mai bine;
  • Sunt prevenite unele afectiuni urinare, ca pietrele la rinichi;
  • Este accelerat metabolismul, tesuturile grase sunt topite;
  • Celulita dispare;
  • Scade pofta de mancare si cantitatea de mancare consumata la o masa – volumul stomacului se reduce;
  • Dormim mai bine;
  • Procesele de imbatranire sunt incetinite;
  • Toxinele se acumuleaza mai greu in organism – efect de detoxifiere.

Dieta cu apa calda - principii

De ce dieta cu apa calda? Temperatura alimentelor si bauturilor este importanta atat pentru sanatatea orala (protectia smaltului si preventia cancerului oral), cat si pentru reactia stomacului. Citeste mai multe informatii despre dieta cu apa calda in paginile acestui articol >>

Citește și:

Dieta la… 3 ore!

Aceasta dieta este potrivita persoanelor carora le place sa manance, celor pentru care lupta cu poftele este deosebit de grea sau acelor persoane care obisnuiau sa manance mult.
dieta cu fructe

Asa cum ii spune si numele, aceasta dieta va permite sa mancati la fiecare trei ore din zi, astfel veti avea 5 mese pe zi (masa de dupa pranz nu este obligatorie, ci doar optionala in zilele solicitante), dintre care cele trei principale: micul dejun, pranzul si cina, iar intre acestea, respectand intervalul de trei ore intre mese, aveti voie la doua gustari. Este indicat ca atunci cand urmati aceasta dieta chiar sa mancati la fiecare 3 ore, fara a sari vreo masa. Desi poate vi se pare ca aceasta dieta impune o cantitate mare de alimente si implicit un numar mare de calorii, in esenta nu este chiar asa, caci veti vedea mai jos ce alimente puteti consuma si in ce cantitati. Organismul, in cazul dietelor drastice, de infometare, reactioneaza ca si cum ar fi in situatia unei infometari (chiar asta se intampla), astfel ca genetic este programat sa creeze depozite pentru a rezista situatiilor “grele”. Asadar, dietele prin infometare au ca rezultate final… formarea depozitelor adipoase, ci nu slabirea.

Citește și:

Dieta la trei ore urmareste tocmai acest principiu al organismului pe care il detinem de la stramosii nostri, pentru care depozitele adipoase reprezentau sursa de supravietuire in cazul unor vremuri de foamete. Prin aceasta dieta “asigurati” organismul ca are toti nutrientii, vitaminele si mineralele de care are nevoie, astfel ca depozitele nu-si mai au rostul. Citeste tot ce trebuie sa stii despre meniul dietei la 3 ore >>

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.