Setari Cookie-uri

Cea mai simpla dintre toate dietele

1.63 (Ratingul specialistilor)

Pro

Usor de urmat
Energizanta

Contra

Nespecifica
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

4.12 din 323 voturi

Craciunul si Revelionul au fost un prilej sa mai adaugam cateva kilograme la greutatea noastra (care era si asa suficient de mare). Se cere un regim cat se poate de eficient, iar acesta trebuie sa inceapa in cel mai scurt timp. De ce in cel mai scurt timp? Pentru ca stomacul s-a adaptat unui volum mare de alimente, s-a dilatat si s-a obisnuit sa primeasca de mai multe ori pe zi mese copioase si bogate in grasimi. Din acest motiv o dieta nu este necesara numai din punct de vedere estetic dar si al sanatatii.

3. Seara ai parte de o masa "copioasa". Poti opta pentru carne fiarta sau fripta pe gratar. Cel mai bine este sa mananci carne de viata sau piept de pui fiindca sunt cele mai sarace in grasimi. De asemenea poti manca peste: ton, cod, salau, stiuca, calcan (au mai putin de 1% grasimi). Pestele nu trebuie prajit in ulei, ci fiert sau fript pe gratar. Garnitura ramane la alegerea ta. Cat timp nu adaugi cartofi prajiti sau paste, totul e bine. Iti recomand legume fierte cu putina sare si un stop de ulei, orez fiert, cartofi copti in coaja si branza de vaci, cartofi fierti cu sare, ciuperci la cuptor.

4. La toate mesele poti adauga salata de legume.

5. Gustari: fructe (fara banane si struguri) si legume oricand si oricat vrei, insa in cantitati cat mai mici posibile seara.

Un articol de Oana Trifu

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.