Setari Cookie-uri

Celulita si retentia de apa

Stiati ca excesul ponderal si aparitia celulitei sunt legate de retentia de apa?

- previn aparitia celulitei. Celulita, inclusiv aspectul de portocala, este mai usor de eliminat cand este intr-un stadiu incipient. In stadiile avansate de celulita se impun tratamente mai indelungate si masaj anticelulitic profesional.

Masajul anticelulitic este o solutie foarte buna de a scapa de „coaja de portocala“. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Beneficiile masajului anticelulitic : stimularea circulatiei sanguine, spargerea si eliminarea micro nodulilor celulitici, tonifica musculatura ,reducerea stratului adipos, redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii. .

SFATURI:


- redu cat mai mult sarea din mancarea preparata in casa (ceilalti membri ai familiei pot sa-si adauge sare ulterior);

- evita alimentele cumparate din supermarket care includ multa sare: mezeluri, branzeturi;

- consuma zilnic citrice, limonada (fara zahar), ceaiuri din plante. Poti sa bei periodic si ceaiuri din plante cu efect diuretic (ceaiuri de cozi de cirese, matasea porumbului, ceai verde) pe care le gasesti la magazinele cu produse naturiste. Ai grija sa nu faci abuz de ceaiuri diuretice (1-2 cani pe zi, de 2-3 ori pe saptamana). poti stoarce si o jumatate de lamaie in apa; astfel ti se va accelera digestia, ti se va taia pofta de mancare si vei putea scapa de cateva kilograme in plus;

- este preferabil sa consumi apa rece (nu foarte rece pentru a nu a avea probleme); organismul se va raci si va fi nevoit sa arda cateva calorii pentru a reveni la o temperatura normala.

Informatii oferite de Dakima.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.