Setari Cookie-uri

8 alimente de top pe timp de iarna!

Iarna rezistenta organismului nostru este mai scazuta datorita mai multor factori: alimentari, de clima, de circulatie etc. Se stie ca in sezonul rece, datorita frigului, sistemul respirator poate fi usor afectat, la fel si cel circulator prin vasoconstrictia subcutanata care se porduce la frig. Astfel oamenii sensibili sau cu reumatism pot simtiti dureri osoase si articulare.

4. Condimentele si mirodeniile
Atunci cand pregatiti atat preparatele de post, dar si cele din timpul sarbatorilor de iarna, se recomanda sa folositi din belsug condimentele si mirodeniile. Acestea au capacitatea de a stimula functiile organismului si au numeroase proprietati curative. Multe dintre acestea inlesnesc digestia, stimuleaza sistemul nervos, combat simptomele racelilor, reduc durerile, mentin tonusul circulator etc.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.