Setari Cookie-uri

6 Diete simple de detoxifiere!

Detoxifierea organismului este necesara in fiecare sezon, regimul haotic de hrana si lipsa unui program de sport obosind organismul si incarcandu-l cu diversi produsi toxici rezultati in urma metabolismului. Pentru mentinerea sanatatii dietele de detoxifiere sunt obligatorii, insa sunt necesare schimbari in stilul de viata.

Pentru ca o dieta de detoxifiere sa aiba efecte maxime, este important sa invatati care sunt principiile de baza ale unul stil de viata sanatos pentru a nu va mai incarca in permanenta organismul cu toxine. Degeaba tineti diete de detoxifiere daca mancati nesanatos si nu faceti sport. Asadar, macar in perioada in care v-ati hotarat sa tineti o dieta de detoxifiere, aducem urmatoarele recomandari:
- In fiecare dimineata, mai putin in zilele de cura, consumati cereale cu lapte;
- Mancati in fiecare zi 5 fructe, diferite daca se poate, insa niciodata imediat inainte de masa, ci cu jumatate de ora inainte de a manca sau intre mese;
- Nu consumati decat carne de pui sau peste;
- Beti in fiecare zi 2 litri de lichide, de preferat apa sau ceaiuri ori sucuri naturale preparate in casa (nu din comert);
- Mergeti pe jos cel putin jumatate de ora pe zi fara oprire;
- Incercati sa dormiti 7-8 ore pe noapte minim.

Citește și:

Curele de detoxifiere dureaza in general 2-3 zile consecutive si este indicat sa le repetati saptamanal aproximativ o luna pe sezon, cu mentinea ca repetarea acestor cure se va realiza in saptamani consecutive.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.