Setari Cookie-uri

Dieta in cuplu

2.17 (Ratingul specialistilor)

Pro

Imbina utilul cu placutul
Este usoara
Elimina influenta familiala - ispitele alimentare
Este placuta

Contra

Efecte lente
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

3.68 din 22 voturi

Oscilatii in greutate are fiecare om intr-o anumita perioada din viata si daca acest aspect este neglijat surplusul de kilograme devine din ce in ce mai mare si va fi foarte greu de eliminat.

Incercati sa aranjati aspectuos mancarea in farfurii si masa in ansamblu. Consumand mancaruri gustoase (aspect calitativ) si frumos ornametate nu veti mai simti la sfarsitul mesei nevoia de a va pune inca o portie.

Marturisiti-va unul altuia «slabiciunile» in domeniul culinar. Recunoasteti ce alimente din cele mai putin permise va plac cel mai mult (ciocolata, inghietata etc) si incercati sa mancati aceste bunatati o data pe saptamana. Nu trebuie sa excludeti total dulciurile si grasimile din dieta. O buna concentartie de dulciuri o obtineti din consumul de fructe, iar lipide din consumul de carne, chiar daca este carne slaba.

Mergeti impreuna la cumparaturi si puneti in cos doar ceea ce trebuie, avand grja sa va observe partenerul pentru a nu trisa.

Foarte frumos si distractiv este sa faceti impreuna exercitii fizice. In serile frumoase de vara puteti iesi impreuna sa alergati sau, daca acest sport nu vi se pare comod, mergeti impreuna la o sala de fitness astfel incat sa aveti amandoi programul la aceleasi ore. In felul acesta, cand unul va fi mai delasator, celalalt nu va renunta si isi va convinge partenerul sa continue programul de exercitii fizice stabilit.

Avand impreuna un regim de hrana si viata in general bine stabilit, sansele de a trai sanatos si de a va mentine silueta cresc de doua ori mai mult. «Unde-s doi puterea creste», astfel activitatile care au sansa cea mai mare de reusita sunt cele pe care le veti face impreuna, avand grija ca totul sa fie frumos si distractiv!

Foto articol: pexels.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.