Setari Cookie-uri

5 alimente pe care eviti sa le incerci, dar ar trebui!

Unele alimente nu fac parte din rutina noastra alimentara, nu le abordam fiindca nu suntem obisnuiti cu ele, nu am crescut mancand astfel sau se spune despre acestea ca sunt calorice ori n-au un aspect tocmai placut. De unele poate nici nu ati auzit. Iata o lista simpla de alimente care sunt evitate, dar care aduc multiple beneficii sanatatii.

Lapte de canepa sau de migdale

Canepa este considerata de unii nutritionisti ca fiind mult mai valoroasa din punct de vedere nutritiv chiar si decat soia. Contine numeroase microelemente, vitamine, minerale, compusi activi, proteine dar si acizi grasi omega 3, omega 6 si omega 9! Practic canepa este unul din miracolele naturii. Semintele de canepa sunt foarte bogate in aceste elemente iar laptele din seminte crude de canepa are un gust excelent!
Laptele de migdale prezinta proprietati miraculoase, inclusiv pentru furmusete si il puteti folosi cu incredere ca ingredient in mastile de infrumusetare, atat pentru ten si par, cat si pentru restul corpului. Efectul consumului laptelui de canepa sau a celui de migdale este reprezentat la nivelul tuturor sistemelor organismului, inclusiv asupra sistemului nervos central.

Citește și:

Iti sugeram articolul: "Migdalele - fructele premium ale starii de bine"

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.