Setari Cookie-uri

Cura de purificare in patru zile

0.91 (Ratingul specialistilor)

Pro

Detoxifianta

Contra

Agresiva
Greu de urmat
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

3.87 din 46 voturi

Sanatate inainte de toate, spune un veche zicala romaneasca, referindu-se la un lucru pe cat de pretios pe atat de neglijat. Alimentatia gresita sau deficitara, respiratia incorecta, ritmul de viata alert, factorii nocivi de mediu, lipsa somnului, stresul modern, drenajul insuficient al organelor de eliminare, toate acestea conduc in timp la acumularea de toxine in organism. Iar surplusul de toxine la randul sau, neeliminat in timp util, poate declansa aparitia anumitor boli in organism. Sistemul imunitar are nevoie ca din cand in cand sa fie intarit, iar organismul sa fie revitalizat printr-o cura de eliminare a toxinelor.

Efectuarea clismei

De asemenea, seara, inainte de culcare, trebuie efectuata o clisma cu doi litri de apa in care se adauga putina zeama de lamaie sau ceai de musetel. Clisma nu este recomandata doar pentru tratarea diverselor afectiuni, ci si pentru prevenirea imbolnavirilor. Prin intermediul acesteia are loc o curatare a intestinului gros, eliminandu-se astfel toxinele.

Cura de detoxifiere trebuie efectuata intr-un interval de trei zile (consecutiv, fara pauze intre ele), urmand ca in cea de a patra zi sa fie consumate legume si fructe crude. “In final, in organism se vor elimina 12 litri de limfa toxica, ce va fi inlocuita cu aceeasi cantitate de lichid alcalin, menit sa accelereze restabilirea echilibrului bazic al oragnismului, adauga Iulia Dribnohod.

Sursa: Grabo.ro

Citeste articole asemanatoare pe Garbo:

Citește și:

Cum sa ai o manichiura de invidiat

Epilarea picioarelor prin metode clasice si moderne

Tratamente cu parafina pentru ingrijirea tenului si a mainilor

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.