Setari Cookie-uri

Cura cu oua de prepelita

Mentinerea sanatatii are la baza patru mari piloni de sustinere: alimentatia, somnul, sportul si activitatea cerebrala. Mai exact, pentru mentinerea tineretii si a sanatatii trebuie sa avem o activitate fizica regulata (macar saptamanala), sa mancam sanatos (atat calitativ cat si cantitativ), sa dormim acele 8 ore pe noape (inclusiv intre orele 22:00 si 24:00) si de asemenea zilnic sa ne antrenam memoria (incercati sa va uitati cat mai putin posibil in agenda si sa retineti ceea ce aveti de facut).

2. Cura cu 240 de oua: aceasta cura dureaza 50 de zile. Ouala se consuma astfel: in primele doua zile cate 3 oua pe zi. In a patra zi 4 oua. Din ziua 5 pana in ziua 48 cate 5 oua pe zi. In ziua 49, 3 oua pe zi. In ziua 50 doua oua pe zi.

Cura cu oua de prepelita pentru copii

Copii intre 1 si 3 ani: Se consuma cate doua oua pe zi timp de 30 de zile.

Copii intre 4 si 7 ani: Se consuma cate trei oua pe zi timp de 20 de zile.

Copii intre 8 si 10 ani: Se consuma cate 3 oua pe zi timp de 30 de zile.

Copii intre 11 si 15 ani: cura dureaza 32 de zile. In primele patru zile se consuma 3 oua pe zi, din ziua 5 pana in ziua 30 se consuma 4 oua pe zi, in ziua 31 – 3 oua si in ultima zi un ou.

De retinut!

Cel mai bine este sa consumati ouale crude dimineata pe stomacul gol, spargandu-le si bandu-le direct din coaja. Daca insa nu va plac, le puteti combina intr-o salata de fructe sau legume, cu branza sau miere, insa tot in stare cruda.

Citește și:

Foto: De la AdrianC/Shutterstock.com

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.