Setari Cookie-uri

Dieta pentru sani frumosi

0.64 (Ratingul specialistilor)

Pro

Bazata pe alimente sanatoase
Mentine sanatatea sanului
Previne cancerul de san
Previne obezitatea

Contra

Poate afecta echilibrul hormonal
Greu de controlat
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

3.96 din 25 voturi

Cand spunem sani frumosi la ce ne gandim? Probabil majoritatea asociaza frumusetea bustului unei femei cu marimea acestuia. Ei bine, frumusetea nurilor are mai multe caracteristici, printre care raportul cu restul corpului (sanii mari pentru un corp firav pot fi prea contrastanti), consistenta, tonicitatea precum si functionalitatea (glanda mamara sanatoasa).

Cand spunem “sani frumosi” la ce ne gandim? Probabil majoritatea asociaza frumusetea bustului unei femei cu marimea acestuia. Ei bine, frumusetea nurilor are mai multe caracteristici, printre care raportul cu restul corpului (sanii mari pentru un corp firav pot fi prea contrastanti), consistenta, tonicitatea precum si functionalitatea (glanda mamara sanatoasa).

Sunt doua categorii de alimente care ajuta la mentinerea frumusetii sanilor si chiar la marirea acestora: o categorie “buna” si una “rea”. Mai exact, o serie de alimente precum dulciurile (cu zahar, nu indulcitori artificiali), carnea proaspata de animale/pasari tinere (pui, vitel etc.) ce contine hormoni de crestere, unii aditivi alimentari sintetici, produsele de patiserie produc cresterea sanilor, insa acestia devin moi si “pufosi”, cum se observa la majoritatea femeilor din Occident. Efectele urmarite de femei nu cosntau insa numai in marirea sanilor, ci si in cresterea fermitatii acestora.

Citește și:

Pentru cresterea sanilor si a fermitatii acestora exista o alta categorie de alimente, reprezentata de: legume si fructe proaspete, maslinele negre, uleiul virgin de masline, soia si germeni de soia, grau si germeni de grau, frunzele si semintele de marar, frunzele de telina, alune neprajite, nucile, seminte de floarea-soarelui neprajite si germeni de cereale. Toate acestea nu numai ca asigura cresterea si fermitatea sanilor, dar si simetria acestora si remodelarea intregului organism. Un regim imbogatit cu aceste alimente ar trebui urmat cel putin jumatate de an pentru a observa rezultatele.

Plantele ce contin hormoni

Atentie: femeile cu tulburari menstruale majore, menstruatie abundenta, tumori la nivelul organelor genitale sau noduli la nivelul sanilor nu vor folosi aceste plante.

Pentru frumusetea sanilor este indicat un amestec de plante precum: radacina de lemn dulce, seminte de marar, flori de busuioc si seminte de anason. Toate acestea se macina pana se obtine un praf fin din care se va lua o lingurita dimineata pe stomacul gol in fiecare zi. Pentru a avea un gust bun si pentru a fi mai usor de consumat puteti amesteca praful cu miere, avand grija sa mentineti doza de praf consumata (cateva linguri de amestec cu miere, in functie de cantitatea de miere adaugata).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.