Setari Cookie-uri

Faci frecvent candidoza daca te inseala? - FH

Candidoza este o afectiune cu care se intalnesc mai toate femeile care au o viata sexuala activa. Se manifesta printr-o infectie vaginala (daca este vorba despre candidoza vaginala)declansata de inmultirea exagerata a unei ciuperci numite Candida Albicans si care totodata modifica pH-ul local si mecanismele naturale de aparare ale vaginului, fiind de multe ori asociata cu alte infectii (precum cele cu coci). Cauzele candidozei sunt multiple, fiind legate de viata sexuala, de igiena in locurile publice dar si cea personala, de stres, de medicatie, de alimentatie, de imunitatea vaginala locala, de partener etc.

Michelle ne aduce dovezi din realitate: "Buna, nu stiu daca este adevarat insa iti pot confirma un caz. O buna prietena de-a mea facea candida cam o data la doua luni, chestia asta a durat vreo 2 ani jumate. A aflat intr-o buna zi ca prietenul ei o insela cu fiecare ocazie si chiar l-a prins asupra faptului. E o posibilitate, ca asta sa ii fi declansat candida in mod repetat, insa la fel de bine putea fi o simpla coincidenta."

Voi ce parere aveti despre legatura dintre candidoza si fidelitatea in cuplu? Va asteptam cu pareri mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.