6 lucruri stanjenitoare pe care trebuie sa i le spui ginecologului

Medicul ginecolog este cel de care femeile se jeneaza cel mai mult. Daca unei prietene ii povesteste fara perdea picanteriile intime sau ii cere sfatul cu privire la o problema pe care a intampinat-o in viata intima, atunci cand ajunge in fata medicului ginecolog nu mai poate scoate o vorba. De ce se intampla toate acestea?

Nu reusesti sa ai orgasm

Oricat de intima ti s-ar parea aceasta marturisire, motivele pot fi mult mai profunde decat ti-ai imagina. Cauzele imposibilitatii obtinerii orgasmului pot fi atat fizice, cat si spihice. Orice om are dreptul la o viata sexuala normala si tocmai rolul medicilor este acela de a aduce functiile organismului la normele lor optime de functionare, indiferent daca este vorba despre sexolog sau ginecolog.

Nu sti sa iti examinezi sanii

Nu iti face griji, sunt foarte multe femei care nu stiu si care nu isi autoexamineaza sanii, insa din pacate nici nu intreaba medicul cum sa o faca. Daca inca n-ai aflat cum trebuie sa iti examinezi sanii, atunci noteaza-ti aceasta intrebare pentru urmatoarea vizita la ginecolog. Pentru a-ti veni in ajutor iti recomandam sa citesti si articolul Autoexaminarea sanilor - primul pas in depistarea patologiilor mamare.

Kudika Tarot

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri