Setari Cookie-uri

9 curiozitati despre sex si sarcina

Actul sexual pare sa fie incao enigma pentru multe persoana, atragand numeroase intrebari si nelamuriri. Iar cele mai multe se invart in jurul posibilitatii de a ramane insarcinata sau de a contacta o boala cu transmitere sexuala. De aceea vom incerca sa raspundem in articolul curent celor mai frecvente intrebari in... materie de sex si risc de sarcina.

Desigur, aceasta pentru ca se poate intampla ca barbatul sa prezinte o secretie cat o picatura in timpul actului sexual, ceea ce se numeste preejaculare. Acest lichid nu este simtit de barbat si nici nu poate fi controlat insa contine spermatozoizi care poate lasa femeia insarcinata.

sex sarcinaSexul “uscat” si riscul de sarcina


Prin sex uscat se intelege doar o “joaca” in zona genitala a celor doi parteneri insa fara a exista penetrarea. Riscul ca femeia sa ramana insarcinata este foarte mic daca barbatul nu ejaculeaza in apropierea vulvei femeii (acest risc se datoreaza lichidului de preejaculare), insa riscul devine mare daca barbatul a ejaculat in apropierea vulvei femeii. Exista cazuri de femei virgine ramase insarcinate datorita acestui “joc”.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.