Setari Cookie-uri

Limbajul dragostei este important?

Dupa o zi obositoare si incarcata de trairi emotionale negative, ne asteptam cand ajungem acasa sa fim intampinate cu mai multa intelegere, cu un zambet si cu gesturi tandre. Iar cand partenerul nu ne ofera acest lucru ne inchidem pentru cateva clipe in baie plangem si ne intrebam cu ce am gresit. In loc sa ne gandim la o solutie de a reaprinde acea scanteie care ne-a facut fericiti candva noi ne gandim ca el s-a racit si s-a indepartat ceea ce ne intristeaza si mai tare.

Exista cateva metode pentru a “comunica” cu dragostea, limbajul iubirii.

1.Nu doar patul este cheia succesului intr-o relatie
Se zice “Dragostea trece si prin stomac”. Ce ar fi sa ii pregatim la cina mancarea lui preferata si de ce nu sa ii punem si o scrisoare cu un mesaj romantic sub farfurie?
Suna-l inainte sa vina si spune-i cat de mult il iubesti si ca acasa il asteapta o surpriza.

2.Fi foarte atenta la tinuta ta.
Daca tinuta ta de zi cu zi consta intr-o pereche de pantaloni de treining si un tricou sifonat schimb-o si treci pe o costumatie pe care tu o imbraci atunci cand iti astepti musafirii. Parul daca il ti in coada la spate e timpul sa il lasi desfacut pentru a putea fi vazuta stralucirea si frumusetea lui. O parere si o imagine buna despre tine il va face si pe el mult mai atent, mai curios si te va primi cu mult mai mult interes.

3.Vorbeste-i, nu il certa.

Cu siguranta ca partenerul tau de viata iti cunoaste rutina ta zilnica. Stie ca vei sta foarte mult timp sa ii povestesti tot ce ai facut la serviciu, cat te-a enervat colega sau cat te-a certat seful. Ar fi mai bine sa sari peste aceste detalii pentru a nu avea riscul sa nu te asculte. Evita frazele: “ Niciodata tu nu ma poti asculta cand spun ceva?”, “Nu poti sa te gandesti decat la tine?”, si el este la fel de obosit ca si tine de aceea spune-i doar ce este important si dai sansa sa spuna si el ce este important.

4.Fa atmosfera placuta si relaxanta in casa.
Nu te chinui sa faci casa bec in fiecare zi dar poti aprinde niste lumanari parfumate prin casa sau in baie, o muzica relaxanta si cada plina cu apa calda si multa spuma. Sunt doar cateva lucruri care il vor face mult mai atent cu tine. Dragostea nu este usoara? Asa este dar daca sunteti deschisi la nou totul va merge perfect. Comunicati mai mult.
Lasa-ti inima sa te conduca pe drumul frumos al iubirii! Merita, iubirea este cel mai frumos sentiment pe care omul il poate simti, viata fara iubire nu inseamna nimic.

Autor: Daniela Ogiolan
Institut: www.terapiam.ro
Sursa: Psiholife.eo

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.