Setari Cookie-uri

Cei mai buni medici ginecologi

In fiecare zi primim zeci de emailuri in care suntem rugati sa indrumam catre un medic specialist o persoana cu o anumita suferinta. Drept urmare, am considerat ca recomandarea unor cabinete medicale va fi de folos tuturor, fie ca aveti nevoie de un medic la acest moment ori pur si simplu pentru ca veti stii unde sa-l gasiti atunci cand veti considera necesar. Si, cum orice femeie are nevoie ocazional de un ginecolog bun, incepem seria recomandarilor cu cele mai bune cabinete de ginecologie din Bucuresti. Acestea au fost alese atat din recomandarile voastre, cat si din experienta celor apropiati, insa in primul rand datorita reputatiei fara cusur.

Adresa cabinetului: Str. Polona 92, Bl. 17A+B, Sc. A, Parter, Ap. 4, Interfon 04, Bucureti, tel: +40 21 210 60 84, www.raduvladareanu.ro



Dr. Ioan Stoian, Medic Primar Obstetrica Ginecologie a pus bazele primului spital de ginecologie din Romania, Gynecoland. Tehnologia de varf si specialistii sunt cele mai importante atuuri ale acestuia centru medical. Aparatura ultramoderna din dotare permite efectuarea celor mai complexe investigatii paraclinice (teste de sange si urina, echografii, colposcopii, laparoscopii, histeroscopii etc) precum si interventii chirurgicale. Spitalul a fost vizitat si inspectat de Directia de Sanatate Publica, Sanepid, Ministerul Sanatatii si a fost acreditat ca spital inca din 2003.

Seriozitate si profesionalism sunt cuvintele cu care dr. Stoian este caracterizat de catre pacientele sale. Aceasta este specialist in colposcopie, histeroscopie, laparoscopie, oncologie ginecologica, chirurgie vaginala si chirurgia sanului.

Centrul Medical Gynecoland trateaza:

  • infectii genito-urinare (uretrite, cistite, vulvo-vaginite, metrite, anexite, etc) boli genitale benigne (fibroame, chiste ovariene, etc)
  • boli genitale maligne (depistarea precoce a cancerului de col uterin, de endometru, etc)
  • boli benigne si maligne ale sanului (mastoza, fibroadenoame, chiste mamare, cancer de san, etc)
  • infertalitatea cuplului
  • tulburari de statica pelvi-genitala (ruptura de perineu, incontinenta urinara de efort, prolaps genital, etc)
  • tulburari de menopauza


Adresa clinicii: Str. Gramont nr. 7 (Piata Regina Maria - Rond Cosbuc), Sector 4, Bucuresti, tel: 021 337 2953, 021 336 4373, www.gynecoland.ro



In 1990 Dr. Paris Nicolae infiinta primul cabinet particular postdecembrist, cabinetul de obstetrica-ginecologie Femina. Este asadar de la sine inteles profesionalismul si experienta medicilor. Dr Paris Nicolae este medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina Bucuresti, promotia 1970, cu o bogata practica in specialitate. A efectuat multiple specializari in urgente obstetrico-ginecologice , endocrinologie ginecologica, management medico-sanitar.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.