Setari Cookie-uri

5 Beneficii uimitoare ale unei vieti sexuale intense

Viata sexuala este pentru fiecare un subiect tabu. Unii sunt mai deschisi in a-si exprima parerile, altii doar le gandesc, unii au mai mult succes, altii sunt mai timizi. Cert este ca viata sexuala ne influenteaza viata intr-o masura mai mare sau mai mica. Desigur ca este vorba despre viata sexuala inceputa la varsta potrivita, mai exact atunci cand organele genitale au fost dezvoltate si apare necesitatea sexuala, dorinta si... schimbarile corporale privind in special organele genitale au fost finalizate.

Inceperea precoce a vietii sexuale impune serioase riscuri pentru sanatate, riscuri ce isi fac aparitia la ani de zile, insa pot afecta definitiv viata respectivei persoane. Va invitam sa cititi in acest sens articolul: “Pericolul inceperii precoce a vietii sexuale”. Medicii spun ca deasemenea nu este bine sa iti incepi viata sexuala nici prea tarziu, caci poti avea numeroase tulburari comportamentale si stimulezi aparitia unor afectiuni.

5 beneficii uimitoare ale vietii sexuale intense

Ce inseamna viata sexuala normala? La cate contacte saptamanale se rezuma aceasta? O viata sexuala normala, regulata, consta intr-un numar de contacte cu care partenerii se simt bine, evident acestea variind cu varsta. Nu exista un numar exact considerat normal, sunt cupluri care au contacte sexuale zilnice si alte cupluri care fac aceasta saptamanal. Ca medie, se pare ca trei contacte sexuale pe saptamana aduc toate beneficiile asupra sanatatii fizice si psihice. Este important ca cei doi parteneri sa fie stabili, caci implicarea si trairile sunt mult mai intense, sunt mai deschisi si mai atenti reciproc iar organismul pur si simplu se comporta altfel, mai sensibile fiind femeile in acest sens. De aici si diferenta pe care multi o fac si o rostesc intre “a face sex” si “a face dragoste”. Sa vorbim despre cateva beneficii ale unei vieti sexuale intense, pasionale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.