Setari Cookie-uri

Infectia colului uterin cu Klebsiella - Forumul Healthy

Klebsiella este un gen bacterian constituit din bacili gram negativi din familia enterobacteriaceelor. Se izoleaza de obicei in materiile fecale ale omului si animalelor. Patogenitatea sa se manifesta la nivelul aparatului respirator, digestiv si genito-urinar.

Klebsiella este un gen bacterian constituit din bacili gram negativi din familia enterobacteriaceelor. Se izoleaza de obicei in materiile fecale ale omului si animalelor. Patogenitatea sa se manifesta la nivelul aparatului respirator, digestiv si genito-urinar.

Asadar, in sfera genito-urinara aceasta infectie provoaca simptome foarte neplacute, cum ar fi: dispareunie (durere in timpul actului sexual) profunda, senzatie de urinare, dureri sau usturimi la urinare, incontinenta urinara, presiune pelvina etc.

Cu o astfel de problema se confrunta ela5: "Am mai mereu dureri de burta şi la contact sexual, senzaţie continuă de urinare, presiune in partea inferioara a abdomenului.
Cu multi ani in urma am avut infectie urinara cu E. Coli, am facut tratamentul iesit la antibiograma, dupa terminarea tratamentului am repetat urocultura de mai multe ori pentru ca tot aveam senzatia neplacuta de urinare continua dar nu a mai iesit nimic, am repetat urocultura de mai multe ori pe an, am stat cu senzatia asta multi ani, imi aparea din cand in cand, cu timpul a inceput sa ma doara dar nu mereu, eram balonata dar am dat vina pe constipatie, seara mai faceam o baie calda si imi trecea, am baut ceaiuri de urzica si papadie (pt. scaderea colesterolului), senzatiile se amelioreaza, am crezut ca ma balonez de la sucuri (Coca-Cola) le-am eliminat, degeaba, parca as avea un pietroi in burta, acum am descoperit ca am infectia colului cu Klebsiella, mi s-a dat Nolicin conform antibiogramei (si pt. sot).

Citește și:

La analiza secretiei si pap rezultatul este colpita bacteriana si endocervicita cronica si mi s-a dat Cervigid 12 zile a cate 3 serii si spalaturi cu Tantum Rosa la fel 12 zile a cate 3 serii.
Nu stiu daca de la am facut endocervicita cronica de la Klebsiella sau mai pot avea si altceva care nu a iesit la secretie si Pap si culturi din col. De fapt nu stiu ce am infectie urinara (urocultura a iesit negativa) sau infectie a colului ? sau cistita ? acum de cand am inceput tratamentul cu Nolicin am dureri de burta si urinari mai dese, endocervicita cronica este considerata a fi o rana pe col ? stie cineva sa-mi spuna ? la controlul ginecologic mi-a spus ca am colul curat dar dupa rezultatul pap nu mi-a mai zis nimic.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.