Setari Cookie-uri

Ce temeri au barbatii in pat?

In timpul unei partide de sex, majoritatea femeilor isi fac o multime de griji: Oare mi se vede celulita?, Trebuie neaparat sa dau jos macar 2 kg!, Daca n-o sa am orgasm nici de data asta mimez sau nu? - si iti poti aduce aminte cu siguranta alte cateva temeri pe care le ai atunci cand faci sex. Daca iti imaginai ca barbatul dintre cearsafurile tale este complet lipsit de griji, asta se intampla din cauza faptului ca barbatii ar recunoaste cu greu in fata iubitei ca au anumite temeri in pat. Noi am supus la sex-interogatoriu cativa tipi ce s-au hotarat sa fie sinceri si iata ce au raspuns ei la intrebarea Ce temeri ai atunci cand faci sex?:

In timpul unei partide de sex, majoritatea femeilor isi fac o multime de griji: “Oare mi se vede celulita?”, “Trebuie neaparat sa dau jos macar 2 kg!”, “Daca n-o sa am orgasm nici de data asta – mimez sau nu?” - si iti poti aduce aminte cu siguranta alte cateva temeri pe care le ai atunci cand faci sex. Daca iti imaginai ca barbatul dintre cearsafurile tale este complet lipsit de griji, asta se intampla din cauza faptului ca barbatii ar recunoaste cu greu in fata iubitei ca au anumite temeri… in pat. Noi am supus la sex-interogatoriu cativa tipi ce s-au hotarat sa fie sinceri si iata ce au raspuns ei la intrebarea “Ce temeri ai atunci cand faci sex?”:

Bogdan, 22 de ani, ne spune: “Cea mai mare temere a mea este sa nu se rupa prezervativul. Sunt inca student si nu pot spune ca am o partenera sexuala stabila, asa ca as intra in panica daca s-ar rupe. Daca ramane insarcinata? Daca iau vreo boala?...”

Citește și:

“Problema mea cea mai mare o reprezinta faptul ca daca nu trecem la actiune imediat ce m-am excitat si preludiul dureaza foarte mult, nu reusesc sa pastrez erectia. Una dintre tipele cu care am fost avea nevoie de un preludiu de cel putin o jumatate de ora, dupa care eu nu mai eram bun de nimic. Asa ca de atunci incerc sa trec la fapte cat mai repede… chiar daca putine fete sunt si de acord!”, marturiseste Vlad, 27 de ani.

“Imi place sexul oral la nebunie! In schimb, urasc cand o tipa insista prea mult asupra glandului… este o zona extra sensibila si, in plus, sunt si alte locuri ale corpului meu pe care imi place sa le includa in meniu.”, declara Dan, 32 de ani.

“Inca nu am reusit sa trec peste relatia mea de 2 ani cu L. Mi-a dat papucii cand ma asteptam mai putin si, fie ca vreau sau nu s-o spun cu voce tare, inca o iubesc foarte mult. De fiecare data cand fac sex cu una dintre cuceririle mele ocazionale, mi-e teama sa nu rostesc numele lui L. – pentru ca, sincer, de fiecare data imi imaginez ca sunt cu ea in pat!”, se confeseaza Liviu, 21 de ani.

Citește și:

Iulian, 24 de ani, are o problema legata de… igiena: “Cele mai multe dintre tipele cu care ajung sa fac sex sunt fete pe care le agat in club si, cam in toate cazurile, le aduc acasa la mine din prima noapte. Pentru ca mie imi place sa dansez si sa ma simt bine in club, de fiecare data ma intreb daca nu cumva miros a transpiratie, mai ales acolo jos. As intra in pamant daca o tipa mi-ar spune ca am o problema cu igiena personala!”

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.