Setari Cookie-uri

Noi studii despre marirea penisului

Dimensiunile penisului constituie un aspect delicat pentru un barbat. Niciunul dintre noi nu ar trebui sa uite trei lucruri: ca in cartile de anatomie, lungimea fiziologica este de 12-15 cm, ca vaginul femeii are aproximativ 9 cm si ca, stiti voi ce se spunea despre celebrul Napoleon. Totusi, sunt putini barbatii care sa nu se fi gandit vreodata Oare penisul meu e prea mic?

Dimensiunile penisului constituie un aspect delicat pentru un barbat. Niciunul dintre noi nu ar trebui sa uite trei lucruri: ca in cartile de anatomie, lungimea fiziologica este de 12-15 cm, ca vaginul femeii are aproximativ 9 cm si ca, stiti voi ce se spunea despre celebrul Napoleon. Totusi, sunt putini barbatii care sa nu se fi gandit vreodata “Oare penisul meu e prea mic?”

Cercetatorii vorbesc despre un asa numit “sindrom al penisului mic” printre apartinatorii sexului masculin. De unde vine el? Acest sindrom poate avea mai multe cauze: fie vorbim despre obiceiul prost al celorlalti de a se lauda cu dimensiunile lor astronomice cand de fapt nu e asa, fie discutam despre o conceptie gresita a dorintelor unei femei sau, poate cel mai important, luam in calcul comparatia pe care un barbat o realizeaza atunci cand, din curiozitate, arunca un ochi in industria pornografica si ramane uimit de ceea ce vede acolo. In realitate, putini barbati ar trebui sa-si faca griji cu adevarat, situandu-se lejer in limitele normale. Exista insa si exceptii..

Citește și:

Mai nou, cativa cercetatori dintr-o clinica din Italia, au publicat rezultatele lor obtinute in urma unui studiu realizat pe un esalon de barbati care au purtat, timp de 6 luni (unii si 12 luni), un dispozitiv special pentru alungirea penisului. Potrivit publicatiei ScienceDaily, acest dispozitiv a fost purtat intre 4 si 6 ore pe zi, el actionand cu forte inegale, pe zi ce trece mai mari. Dispozitivul are un manson din plastic, doua axuri si o banda de silicon. Doctorul Paolo Gontero de la spitalul San Giovanni Battista a marturisit ca studiul lor demonstreaza ca extensorul a dat rezultate foarte bune, asigurand o alungire atat in stare flasca, dar si in erectie. Spre exemplu, in stare flasca, media a crescut de la 7,15 cm pana la 9,45 cm intr-un an. In stare de erectie, doctorii au folosit un scor special (30 puncte), aratand ca barbatii au ajuns de la 19,9 puncte pana la 27,1 puncte din 30.

Citește și:

Dr. Gontero a tinut sa precizeze si ca dispozitivul lor este cel mai indicat pentru barbatii cu penis mic, asta pentru ca interventiile chirurgicale nu se efectueaza pe un penis mai mare de 4 cm in stare flasca. Chirurgical, penisul se poate mari prin taierea unor ligamente care il ancoreaza de pubis, castigandu-se cativa centimetri in plus, cu mentiunea ca se pierde semnificativ din stabilitatea organului reproducator.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.