Setari Cookie-uri

Ovar micropolichistic - F H

Multe femei se confrunta cu tot felul de patologii ale organelor genitale, aceste afectiuni fiind parca din ce in ce mai frecvente. De fapt, frecventa acestor boli nu creste pe baza cresterii numarului de bolnave, ci prin faptul ca din ce in ce mai multe femei se prezinta la medic si sunt depistate aceste afectiuni.

Indika a incercat de asemenea un tratament naturist: "Salut fetelor!
Incercati cit mai repede Brinca Ursului - tinctura! cite 3 lingurite (min.)/zi plus zmeura, tot asa! Combina cu Tinctura de marar, tot asa pina in I zi de cilcu! de curiozitate, mergi la 10 zile DUPA ciclu, la ecograf si 90% sigur, vei descoperi ca nu mai ai probleme!
Ginecologul a fi trebuit sa va explice ca sunt mai multe tipuri de...chisturi!
PS: ai grija ca e si un tratam.pt. infertilitate,acesta! :)
Bafta!"

Dusa nu este de acord cu orice tratament naturist: "Imi dai voie sa nu fiu de acord cu tine ?
Branca ursului este o planta care stimuleaza productie de testosteron, care oricum este mai mare decat normal la femeile cu ovare polichistice. Deci branca ursului este o "bomba" pt. aceste femei: trebuie cu totul alte plante care sa scada nivelul de testosteron + alte plante care sa scada nivelul de estrogen (nu tinctura de frunze de zmeur care este estrogenica) + multe altele ... Exista tratament natural si la noi, unii folosesc tratamentul homeopat (dezavantaj - nu merge pt. femeile influentate de radiatii, metale grele etc) , altii folosesc tratamentul cu plante, altii folosesc electroterapia (care se foloseste si la Univ. Karolinskaia din Suedia) deci, se poate stapani PCOS ..."

Citește și:

Daca ati trecut prin aceasta experienta sau ati auzit de remedii care au dat rezultate va asteptam pe Forumul Healthy pentru a ne informa cu privire la tratarea si cauzele acestei disfunctii.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.