Setari Cookie-uri

6 mituri despre sex

Din pacate sunt cateva mituri despre sex care circula inca in randul femeilor si barbatilor si din pacate chiar sunt luate in serios. Urmarea acestor mituri consta in aparitia unei sarcini ce poate finaliza fie prin nastere, fie prin avort. Sunt mai multe mituri ce provin din perioada cand sexualitatea nu era discutata in toate revistele de profil si metodele de contraceptie erau de multe ori un mister atat prin lipsa de informatii cat si prin lipsa produselor contraceptive (ne amintim cu siguranta perioada in care femeile nu aveau voie sa faca avort sau sa previna aparitia unei sarcini, astfel prezervativele sau anticonceptionalele nu erau la indemana oricui, abia exista posibilitatea unui sterilet).

5. Daca folosesti prezervativ nu ramai insarcinata

Din pacate zvonul ca prezervativele se pot rupe este foarte real! Astfel, pentru a fi sigura ca nu ramai insarcinata accidental in urma folosirii prezervativului, la finalul actului sexual verifica prezervativul - mai ales capatul acestuia prin presarea intre aratator si degetul mare a lichidului spermatic. Daca s-a intamplat sa fie rupt, atunci mergi urgent la farmacie, indiferent de ora (sunt farmaciile cu program non-stop) si cere contraceptia de urgenta!

6. Urinatul dupa actul sexual te scapa de sarcina

Uretra, locul pe unde se scruge urina din vezica la exterior, are orificiul la un centimetru aproape anterior de orificul vaginal. Cu alte cuvinte, canalul uretral pe unde iese urina nu are nicio legatura cu cel vaginal. Asadar... poti urina mult si bine, caci spermatozoizii din vagin isi continua nestingheriti drumul spre trompe unde ar putea intalni ovulul, intalnire ce se materializeaza in sarcina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.