Setari Cookie-uri

Medicamente care produc tulburari sexuale

Multi factori interfera cu functia sexuala a oamenilor, spre exemplu: stresul, nervozitatea, ciclul menstrual, starea de sanatate , nutritia, somnul, increderea de sine si alti factori psihlogici, insa printre acesti factori se mai numara si medicamentatia.

Antihipertensivele

Majoritatea medicamentelor antihipertensive produc scaderea tensiunii si in organele genitale unde o mentin si pe parcursul excitatiei, atunci cand ar trebui sa creasca local. Astfel apar disfuntii erectile, de ejaculare, de libidou si scaderea capacitatii de a ajunge la orgasm.

Medicamente indicate in alergii

Medicamentele antialergice in special cele antihistaminice au efect de scadere a functiilor organelor sexuale pentru ca ele interactioneaza si pe mucoase carora le scade secretia. Astfel secretia vaginala va fi scazuta si lubrefierea aproape imposibila, ceea ce determina discomfort vaginal in timpul actului sexual, imposibilitatea atingerii orgasmului si scaderea libidoului.

Antibioticele

O serie de antibiotice deregleaza flora vaginala crescand roscul de infectii locale si de candidoza. In astfel de situatii actul sexual nu mai este la fel de placut, se simte un discomfort mai mare sau mai mic si libidoul scade considerabil. Un alt aspect este cel al tratamentului acestor infectii care presupune abstinenta sexuala si poate strica armonia intima a cuplului.

Citește și:

Alte medicamente

Exista si alte medicamnte care au acest efect si este indicat sa intrebati medicul care va prescrie reteta despre acest aspect.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.