Setari Cookie-uri

Afla ce medicamente sunt interzise copiilor mici

Sanatatea copiilor, inclusiv a bebelusului, trebuie reglata si mentinuta in special prin dieta si mediu de viata, igiena si odihna. Copiii, dar si adultii, ar trebui sa apeleze la medicamente doar atunci cand se simt cu adevarat rau si medicul le recomanda, insa adesea o pastila este inghitita asa de usor la cea mai mica durere de cap...

Nu va lasati influentati

Daca se intampla ca al vostru copil sa sufere de unele simptome asemanatoare cu copilul vecinei sau al unei prietene si acela urmeaza un tratament, aceasta nu inseamna ca si voi veti copia acea medicatie. De asemenea nu ascultati de sfaturile bnicii sau soacrei sau altui membru al familiei ori om ce isi da cu parerea decat daca este medic pediatru. Este important sa stiti ca orice substanta administrata gresit la o varsta cand copilul este atat de fragil si sensibil ii poate perturba pe viata sanatatea.

Ca si concluzie, nu administrati niciodata un medicament copilului decat la prescrierea medicului pediatru, chiar daca, sa presupunem, copilul a mai luat candva acel medicament.

Sursa: Kidz.ro

Citeste si alte articole pe Kidz. Noi iti recomandam:

Metode pentru a spori fertilitatea
Calciul, elementul cheie in dezvoltarea copilului tau
Kinetoterapia pentru bebelusul tau

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.