Setari Cookie-uri

6 Secrete despre conceptie si fertilitate pe care nimeni nu ti le spune

Fertilitatea si conceptia depind de foarte multi factori care rar sunt adunati in acelasi curs informational. Se intampla des ca atat cadrele madicale, cat si revistele de specialitate sa uite sfaturi simple, dar utile pentru o femeie aflata la o prima sarcina.

De asemenea se mai cere sumarul de urina, testul Babes-Papanicolau, sumarul de urina, analiza secretiilor, teste pentru virus hepatitic B si C.

Dieta

Se cere de asemenea adoptarea unei diete sanatoase. Eliminati din alimentatie mezelurile, preparatele prajite, grasimile saturate (unt, margarina din vechea generatie, carne de porc, semipreparate, cremele dulci din prajituri, prajiturile din comert, chiar si biscuitii – cititi eticheta produselor pentru a afla ce fel de grasimi contin). Alegeti o alimentatie bazata pe uleiuri naturale, nuci, alune, fructe proaspete, legume proaspete, supe si ciorbe, cereale integrale, lactate, carne de pui si peste - fiarta, la gratar sau preparata la cuptor.

Somnul

Incercati sa dormiti 7-8 ore pe noapte, incercati ca la cel tarziu ora 23:00 sa fiti in pat. Somnul va pregateste fertilitatea si va apara de stres.

Citește și:

In perioada in care doriti sa ramaneti insarcinata

Aflati cum se calculeaza corect perioada fertila dupa toate cele trei metode folosite simultan. Pentru detalii, cititi articolul: “Afla si tu ciclul fertilitatii tale


Citeste articolul integral pe Kidz.ro

Va sfatuim de asemenea sa cititi si articolul: “4 Greseli in conceptie pe care nimeni nu ti le spune


Citeste si alte articole pe Kidz, suplimentul pentru mamici si copii by Garbo. Noi iti recomandam:
20 Jucarii irezistibile pentru copilul tau!
Afectiunile coloanei vertebrale la copii
10 Cele mai comune greseli in alimentatia copilului

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.