Setari Cookie-uri

Povestea extraordinara a mamei care si-a inviat bebelusul prin imbratisari si dragoste

Se pare ca vointa si dragostea sunt forte extraordinare care pot schimba cursul naturii. Minunile exista si trebuie sa credem in ele.

Se pare ca vointa si dragostea sunt forte extraordinare care pot schimba cursul naturii. Minunile exista si trebuie sa credem in ele.

O poveste putin spus impresionanta a lasat fara cuvinte lumea medicala si cred ca orice om ar trebui sa o cunoasca, sa stie ca se pot intampla minuni chiar si in cele mai tragice situatii.

mama care si-a inviat bebelusul

Povestea extraordinara a mamicii care si-a inviat bebelusul prin imbratisari si dragoste

Femeia care si-a readus copilul la viata este Kate Ogg, o mamica ce a nascut prematur, la 27 de saptamani, relateaza Dailymail.co.uk.

Prin incercari disperate medicii s-au chinuit sa stabilizeze micutul bebelus, insa dupa 20 de minute de lupta pentru a-l determina pe bebe sa respire au renuntat si au declarat copilul... mort.

Groaznica veste a venit ca un potop peste Kate si sotul sau care a ramas langa ea pe tot parcursul nasterii. Innebunita de durere, mama a cerut sa ii fie adus bebelusul pentru a-si lua adio de la el.

Citește și:

Sotul sau s-a asezat langa ea si a imbratisat-o strans, iar cand trupul neinsufletit al micutei fapturi i-a fost adus, mama, prin gesturi disperate, i-a desfacut patura ce il acopera si l-a asezat pe pieptul sau, dezbracat, sa il poata simti.

In tot acest timp, plangand, ii spunea micutului cat de mult il iubeste, cat de mult il doreste in viata ei si ca n-ar vrea sa il lase sa plece, povestindu-i cate planuri si vise isi facuse in perioada sarcinii si cata dragoste ii poarta.

Dupa aproximativ doua ore de durere, de cuvinte pe care numai o mama le poate spune, copilul a dat primul semn de respiratie. Atunci mama a chemat imediat medicii, dar acestia au ramas sceptici.

Au spus ca nu poate fi adevarat, fiind un gest reflex care este normal sa apara, dar care nu inseamna viata.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.