Setari Cookie-uri

8 Plante medicinale care ajuta la cresterea fertilitatii

Plantele medicinale sunt folosite inca din timpuri stravechi pentru tratarea diferitelor afectiuni si pentru sporirea fertilitatii. Plantele medicinale ofera o terapie alternativa pentru cuplurile care lupta sa aiba un copil si, in plus, organismul uman este mult mai compatibil cu produsele provenite direct din natura.

Radacina de unicorn

Radacina de unicorn este o specie pe cale de disparitie, folosita de secole ca adjuvant in fertilitate. Este un excelent tonifiant al organelor genitale feminine, ajuta la reglarea functiei ovariene si sustine tesutul care captuseste uterul. Se administreaza sub forma de tinctura, intre 5 si 15 picaturi pe zi.

Trifoiul rosu

Trifoiul rosu ajuta la restabilirea echilibrului hormonal si la imbunatatirea fertilitatii. Frunzele sale sunt bogate in vitamine din complexul B, calciu si proteine si, mai mult de atat, ajuta la detoxifierea sangelui. Se pot bea pana la 4 cani din inflorescente uscate, pe zi, dar efectele se vad in timp.

Dong Quai

Dong Quai este o planta chinezeasca pentru cresterea fertilitatii si echilibrarea nivelului de estrogen din organism. Dong Quai ajuta si la tratarea problemelor menstruale si imbunatateste sansele implantarii. Se consuma sub forma de ceai pe care il puteti gasi la plafar.[...]

Citește și:

More: 8 PLante medicinale pentru sporirea fertilitatii by Garbo

Foto@iStock.com

Citeste si:

5 plante medicinale care iti sporesc fertilitatea

Plante medicinale care stimuleaza fertilitatea

7 plante medicinale care stimuleaza fertilitatea

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.