Setari Cookie-uri

Caravana educativa pentru copiii din clasele I-IV

Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate pe piata din Romania, Sensiblu anunta lansarea unei campanii care se adreseaza tuturor clientilor, de la cel mai mic la cel mai mare.

Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate pe piaa din Romania, Sensiblu anun lansarea unei campanii care se adreseaz tuturor clienilor, de la cel mai mic la cel mai mare. Primul pas al campaniei a inceput in septembrie i se adreseaz copiilor pan la 3 ani. La sfaritul lunii noiembrie Sensiblu incepe o caravan educativ prin ar dedicat elevilor din clasele I-IV, urmand ca in ianuarie 2008 Sensiblu s lanseze ultima etap a campaniei care se va adresa adulilor.

Caravana pentru clasele I-IV se desfoar sub sloganul “De 10 ani invm s luptm pentru superprotecia ta!” i ii are ca principali eroi pe Sensiman i Sensiwoman, doi sensieroi care lupt impotriva viruilor i a microbilor. Cei doi ii vor incepe cltoria pe 29 noiembrie i vor vizita 10 orae: Constana, Ploieti, Piteti, Craiova, Timioara, Oradea, Cluj, Tg. Mure, Iai i Galai.

Intre 29 noiembrie i 12 decembrie Sensiman i Sensiwoman vor sta de vorb cu mii de elevi din clasele I-IV i le vor povesti despre ce pot face pentru a fi sntoi i puternici in lupta cu microbii. Eroii vor povesti despre periajul corect al dinilor, despre o alimentaie sntoas, despre poziia corect in banc i despre cum s se poarte cand sunt rcii.

“De 10 ani avem grij de sntatea oamenilor. De 10 ani oferim consiliere pacienilor care ne trec pragul, i faptul c se intorc in farmaciile Sensiblu confirm profesionalismul nostru. Prin caravana pe care o lansm cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate ne dorim s transferm o parte din cunotinele noastre despre sntate celor mici. Poate nu sunt lucruri strine lor, dar cu siguran splatul pe maini va cpta o importan sporit dup ce vor afla c prin acest gest simplu pot distruge armatele nevzute ale lui Virusolino, cel mai mare duman al lui Sensiman i Sensiwoman,” spune Claudiu Opran, Director General Sensiblu.

Fiecare copil va primi o crticic cu benzi desenate care povestete despre primele aventuri ale celor doi sensieroi i lupta lor pentru supersntate, i o “trus magic” de protecie a sntii cu o “periu de dini istea”, “o past de dini fermecat >> i ' serveele nzdrvane”. Pentru cei mai istei, Sensiman i Sensiwoman au pregtit costume de sensieroi i multe alte suprize.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.