Setari Cookie-uri

7 metode ca sa faci fetita

La primul copil cuplurile nu isi pun neaparat problema asupra sexului copilului, insa de la al doilea copil in sus aceste probleme pot sa apara. Spre exemplu, o mamica ce are doi baieti isi doreste o fetita, invers, o mamica ce are fetita isi doreste un baiat. Aceasta nu inseamna ca respectivul cuplu nu este fericit, insa parca intotdeauna va fi undeva un mic gol, o usoara neimplinire.

Metoda orgasmului

Tot statisticile au demonstrat ca femeile care isi amana orgasmul sau il inhiba total au sanse mari de a face fetita. Explicatia consta in faptul ca femeia elimina in timpul orgasmului substante ce neutralizeaza aciditatea secretiilor vaginale, astfel sunt sanse mai mari ca spermatozoizii Y sa reziste (altfel acestia mor primii pentru ca sunt mai sensibili la mediul acid, rezistand cei X).

Barbatul nu are voie la abstinenta

S-a demonstrat ca abstinenta barbatilor cu cel putin 7 zile inainte de conceptie creste foarte mult sansa de a avea baiat. Aceasta pentru ca, prin abstinenta, numarul cromozonilor Y creste foarte mult. Astfel ca, in luna conceptiei, contactele sexuale trebuie sa fie numeroase daca vreti sa aveti o fetita.

Barbatii trebuie sa se fereasca de frig

Spematozoizii in general nu rezista la temepraturi crescute, motiv pentru care testicolele coboara in scrot, unde temperatura este inferioara celei corporale. Tocmai din acest motiv barbatii care nu au testicolele coborate (sau unul din ele) risca sa fie inferitili pentru ca spermiile lor nu sunt viabile sau nu se maturizeaza. Insa nu-i nevoie de o caldura atat de mare pentru a face fetita. Totusi mediile calde sunt propice, caci spermiile Y, fiind mai sensibile, mor primele, barbatul ramanand cu mai multi spermatozoizi X. Corelatia dintre caldura si sexul copiilor a reiesit si din observatiile conceptiilor unor anumite clase de munca: brutarii, taximetristii, soferii de tiruri si barbatii care lucreaza in medii calde concep in special fetite.

Citește și:

Metoda alimentatiei

Influenta alimentatiei asupra sexului copilului a fost observata intai in randul animalelor, un cercetator observand ca daca isi hraneste pestii din acvariu cu hrana ce contine mai mult potasiu, pestii care se nasc sunt masculi, iar daca ii hraneste cu hrana bogata in magneziu se nasc mai multe femele. In randul oamenilor, femeia care manaca mai mult sarat naste baiat (sodiu), dar daca are o alimentatie saraca in sodiu (fara sare) si mai bogata in calciu si glucide (cartofi, branza de vaca, prune uscate, linte si paine fara sare) are sanse mai mari de a naste fetita.

Anotimpurile calde

Se pare ca cei mai multi baieti sunt conceputi in anotimpurile reci si cele mai multe fetite in cele calde. Cercetatorii sunt oarecum bucurosi sa vada aceste rezultate ale statisticilor, venind cu explicatia pe care ati citit-o deja mai sus, cum ca spermiile Y sunt mai sensibile si sunt primele care mor la caldura, insa rezista in mediul ambiant mai racoros.

Citește și:

Sursa: Kidz.ro

Citeste si alte articole pe Kidz. Noi iti recomandam:

Vorbe trasnite: De ce isi iubesc copiii mamicile?

Trucuri pentru a-l convinge sa invete bine la scoala

Polipii la copii si complicatiile lor nebanuite

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.