(P) Slabeste si uita de celulita in 15 minute

(P) Slabeste si uita de celulita in 15 minute

Power Plate este liderul mondial in aplicarea tehnologiei acceleratiei, Acceleration TrainingÖ, si singurul aparat care asigura un antrenament complet in numai 15 minute. Ofera beneficiile unui exercitiu regulat, tonifiaza corpul, asigura o flexibilitate ridicata, imbunatateste circulatia sangelui si combate celulita. Power Plate se potriveste perfect femeii moderne, active, cu forta financiara si foarte putin timp liber. Este demonstrat stiintific, 15 minute pe acest aparat echivaleaza cu 1 h de antrenament conventional in sala de fitness.

Power Plate este liderul mondial in aplicarea tehnologiei acceleratiei, Acceleration Training™, si singurul aparat care asigura un antrenament complet in numai 15 minute. Ofera beneficiile unui exercitiu regulat, tonifiaza corpul, asigura o flexibilitate ridicata, imbunatateste circulatia sangelui si combate celulita. Power Plate se potriveste perfect femeii moderne, active, cu forta financiara si foarte putin timp liber. Este demonstrat stiintific, 15 minute pe acest aparat echivaleaza cu 1 h de antrenament conventional in sala de fitness.

Complex si versatil, Power Plate ofera beneficii incredibile: accelereaza scaderea in greutate, imbunatateste forta musculara si mobilitatea, reduce celulita, reduce durerile de spate si contribuie la recuperea dupa accidente. Dar cel mai spectaculos beneficiu este legat de reducerea timpului: antrenamentul cu Power Plate nu necesita sedinte lungi si extenuante. 15 pana la 20 de minute de 2, 3 ori pe saptamana sunt suficiente pentru a avea o silueta de invidiat.

Power Plate a devenit un stil de viata, nu numai o tehnica de antrenament . Utilizarea aparatului si-a dovedit in scurt timp eficienta atat in scopuri terapeutice, cat si de infrumusetare.

Power Plate foloseste antrenamentul care are la baza tehnica acceleratiei, Acceleration Training™. Studiile stiintifice au demonstrat efectele extraordinare observate in practica. Acestea includ: tonifierea musculaturii, imbunatatirea mobilitatii si a coordonarii, activarea circulatiei, cresterea metabolismului, asigurarea confortului si echilibrului, combaterea celulitei si a efectelor negative ale folosirii neadecvate a cosmeticelor.

Inca de la infiintarea companiei, in 1990, Power Plate International s-a evidentiat prin inovatie, dinamica si produse de calitate superioara, succesul actual fiind demonstrat, iar cel viitor garantat atat in domeniul sportului si recuperarii, cat si in tratamente anti-aging si de infrumusetare.

Power Plate a determinat o revolutie in industria frumusetii, sportului si wellness-ului. Nu este vorba de inca un aparat conventional de antrenament pentru imbunatatirea conditiei fizice, ci de un concept nou, care foloseste tehnica acceleratiei, Acceleration Training™. Aceasta tehnologie, a fost dezvoltata prima data pentru programul de antrenament al cosmonautilor sovietici, avand ca scop mentinerea si refacerea tonusului muscular si a densitatii osoase. Astfel, se poate explica recordul absolut de 420 de zile petrecute in spatiu, intr-o vreme cand astronautii NASA nu rezistau mai mult de 120 de zile. Ca dovada, dupa caderea Cortinei de Fier, tehnica acceleratiei a fost adoptata si de NASA, partener Power Plate din 2003. In 1998, antrenorul olimpic olandez Guus van der Meer, dezvolta o versiune mai avansata de antrenament pentru toate grupele de muschi, care permite tuturor alegerea nivelului de fitness potrivit, numind aceasta versiune, Power Plate. El adopta si introduce aceasta tehnica in antrenamentele pentru sportivii de performanta, dar si in programele de intretinere corporala practicate de persoane neantrenate chiar si supraponderali, si, nu in ultimul rand, in terapia medicala.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri