Setari Cookie-uri

5 exercitii anticelulitice

Bucuria venirii primaverii e intunecata doar de gandul ca tivul fustei va trebui sa fie putin mai jos decat ne-am dori pentru a ascunde astfel inestetica celulita. Inainte de a lasa la vedere cat mai mult din piele trebuie sa scapi de aceasta problema ce afecteaza in jur de 80% dintre femei.

Exercitiu: Lipeste picioarele si ridica-le in pozitie verticala. Incordeaza abdomenul in incepe sa trasezi cercuri (de dimensiuni medii) cu picioarele lipite in sensul acelor de ceas. Dupa ce faci 10 cercuri intr-o directie schimba sensul de rotatie pentru alte inca 10 cercuri. Relaxeaza si reia miscarea pentru alte inca doua serii (per total 3 serii de cate 10 exercitii pentru fiecare directie). Pe parcursul exercitiilor pastreaza abdomenul incordat, coloana dreapta si mainile lipite de sol.

4. Exercitii pentru solduri

jogging Pozitia de plecare: Intinsa pe o parte (partea stanga initial), capul sprijit pe bratul intins in prelungirea corpului, celalalt brat intins in fata pentru stabilitate.

Exercitiu: Aseaza picioarele in fata corpului astfel incat in talie sa se formeze un unghi de aproximativ 90-100 de grade. Ridica gamba dreapta la o inaltime de 40 de centimetri deasupra solului si deseneaza cu varful piciorului cifrele de la 1 la 9. Schimba partea si repeta miscarea cu piciorul stang. Se fac cate trei serii pe fiecare parte.

Citește și:

5. Genoflexiuni pentru zona genunchilor

Pozitia de plecare: Din pozitia drepti (coloana dreapta, capul in prelungirea coloanei), mainile in solduri, picioarele usor departate (pe linia soldurilor) cu talpile sezate paralel.

Exercitiu: Flexeaza usor genunchii pastrand coloana dreapta. Se fac cate 3 serii de cate 10 exercitii.

Foto: www.hepta.ro

Sursa: Kudika.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.