Setari Cookie-uri

Ziua Sportului - cel mai mare eveniment sportiv

Sambata, 7 mai 2011, in Piata 1 Decembrie 1918 din Zalau, va avea loc prima editie a Zilei Sportului TenarisSilcotub.

Competitii pentru angajatii Tenaris

Pentru concurentii care sunt angajati ai TenarisSilcotub vor exista crosuri dedicate de 3 km si 10 km. Pentru crosul de 3 km, inscrierea se va face la Masa Speciala Tenaris, in ziua evenimentului, intre orele
8.00 - 11.30. Pentru crosul de 10 km, angajatii Tenaris se pot inscrie online pana la data de 4 mai 2011 si pe 6 mai, cu o zi inainte de eveniment, in Piata 1 Decembrie 1918, intre orele 9.00 - 19.00.

Acestia se vor putea inscrie la urmatoarele categorii de varsta: 19 - 34 ani, 35 - 45 ani, 46 - 59 ani si peste 60 ani. Castigatorii desemnati in urma cursei de 10 km (barbati - femei) vor reprezenta Romania la Maratonul Global al Organizatiei Techint, ce va avea loc in aceasta toamna.

Activitati sportive, demonstratii si workshop-uri de mediu

Pentru cei care nu participa la cros se vor organiza sesiuni dinamice de jocuri sportive: volei, badminton, baschet, atletism pentru copii, competitii pentru familie, intre orele 8.00 - 16.00. Mai mult, tot in acelasi spirit sportiv, scena va fi rezervata demonstratiilor sportive inedite printre care capoeira si kangoo jumps.

Citește și:

Evenimentul are o componenta dedicata activitatilor ecologice datorita workshop-urilor de mediu. Astfel, intr-o atmosfera relaxanta, participantii vor descoperi coordonatele unui stil de viata prietenos fata de mediu, de la tehnici corecte de reciclare pana la ateliere de ridicare a corturilor.

In jurul evenimentului, se vor desfasura mai multe concursuri: un concurs de desen si fotografie inainte de eveniment, concurs de fotografie dupa eveniment si, de asemenea, vor fi premiate scolile cu cei mai multi participanti la cele doua crosuri.

In plus, vineri, 6 mai, Gabriela Szabo si Diana Oprea vor sustine si un antrenament special pentru copiii participanti la cros, ce va avea loc pe Stadionul Municipal Zalau.

Sursa: Comunicat de presa

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.