Setari Cookie-uri

Horoscopul Slabirii si al Sanatatii pentru fiecare zodie

Ce exercitii sunt potrivite pentru ca fiecare zodie sa-si mentina sanatatea optima si sa aiba sa trup frumos, sanatos, armonios si tonifiat?

Sport pentru Rac

sport pentru fiecare zodie Un sport acvatic - inotul, scufundarile, mersul cu barca - este intotdeauna indicat pentru nativele din aceasta zodie de apa.

La fel, reprezentantele semnului Rac au nevoie de o rutina de exercitii care sa le ajute sa se dezvolte armonios si sa le lucreze in special zona abdominala cu care sunt asociate in anatomia Marelui Om.

Sport pentru Leu

Daca sunteti nascute in aceasta zodie, va place sa fiti mereu in centrul atentiei si sa va puneti in valoare corpul atletic. Ca si exercitii, indicate sunt pilates, aerobicul si yoga. Cursurile de dans alaturi de partener va scot in evidenta.

Ideal atunci cand faceti sport este sa fiti intr-o sala cu multe oglinzi nu doar pentru a observa cat de corect lucrati, ci si pentru a va corecta postura.

Sport pentru Fecioara

sport pentru fiecare zodie Citeste continuarea zodiacului in articolul Horoscopul slabirii si al Sanatatii: cum isi mentin zodiile silueta by Garbo.ro

Citește și:

Iti recomandam si Horoscop culinar: ce si cum mancam in functie de zodie

Inscrie-te la Horoscopul Saptamanal al Iubirii


Vizionare placuta


Kudika
20 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.