Kudika
16 Iunie 2008

O arma a frumusetii feminine alaturi de cultura si feminitate este reprezentata de sani. Infdiferent de marimea acestora, important este aspectul lor, astfel ca si sanii mai mari isi pierd frumusetea atunci cand tonicitatea lor scade. Chiar daca natura ne-a inzestrat cu sani frumosi in anii adolescentei, trebuie sa invatam sa le mentinem frumusetea si naturaletea.

Exercitiu: Aduceti bratele deasupra pieptului, apoi le coborati usor. Faceti serii de cate 10 astfel de ridicari.

4. Pregatire: pe o suprafata dura, pe o saltea subtire sau covor spre exemplu, va asezati cu fata la podea. Privirile sunt indreptate inainte, iar bratele le indoiti astfel incat palmele sa ajunga imediat sub umeri.

Exercitiu: va impingeti in maini mentinand corpul aliniat, apoi coborati usor fara sa fie necesar sa atingeti din nou podeaua. Sunt acele exercitii cunoscute sub numele de”flotari”. Sunt suficiente 5. Daca vi se par dificile aceste axercitii, incercati atunci un alt exercitiu echivalent: in fata pieptului aduceti mainile astfel incat sa puneti in contact palmele (ca si cum ati face o rugaciune). Impingeti cu ambele brate cat puteti de mult palma in palma, faceti o mica pauza si reluati impingerea bratelor. Repetati acest exercitiu de 15 ori.

In general orice exercitiu care implica bratele poate ajuta la tonifierea sanilor, astfel nu ezitati sa efectuati macar exercitiile de aerobica in fiecare zi.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: