5 exercitii pentru tonifierea funduletului

Pentru ca ne-am propus sa acordam o atentie deosebita tuturor partilor corpului, oferindu-va pana acum exercitii pentru brate, picioare, abdomen, solduri si asa mai departe, este momentul sa ne oprim si asupra formelor fesierilor. Pentru ca majoritatea dintre noi nu efectuam zilnic suficienta miscare, nu mergem pe jos (simplul mers tonifica musculatura intregului corp) si stam destul de mult timp la birou in fata calculatorului, muschii fesieri isi pierd tonusul si odata cu acesta frumusetea noastra are de suferit.

Exercitiul 4

Pregatire: In pozitia de la exercitiul 1. Acest exercitiu este foarte bun pentru musculatura laterala a fesierilor, fiind util totodata in conturarea soldurilor.

Exercitiu: veti face ridicari de picior in lateral, in numar de 50, fara a atinge picioarele intre ele (doar le apropiati) sau podeaua.

Exercitiul 5

Pregatire: in aceeasi pozitie ca la exercitiul 3, insa bratele sunt intinse in fata pe podea, iar privirea inainte. Acesta este un exercitiu usor mai dificil.

Exercitiu: Trunchiul ramane pe loc si veti ridica doar picioarele pe care aveti grija sa le mentineti drepte, apropiate (nu le departati) si cu varful intins. Faceti 20 de astfel de ridicari. Pentru performante mai bune, se mai fac si exercitii mixte intre extensii si aceste ridicari, astfel incat bazinul pamane pe podea, iar trunchiul si picioarele sunt ridicate simultan.

Retail jobs

Ca sfat final va propunem sa mergeti pe jos si sa evitati liftul ori de cate ori aveti ocazia. In felul acesta va imbunatatiti circulatia, va oxigenati organismul, va intariti sistemul cardio-vascular, slabiti si totodata va mentineti tonusul corporal.

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri