Setari Cookie-uri

Tae Bo pentru ridicarea si tonifierea snailor

Sanii unei femei exprima feminitate, indiferent de marimea acestora, un decolteu frumos o face sa para tanara, sa aiba sex-appel. De aceea tonifierea sanilor este importanta pentru imagine si nu ma refer doar la cea publica, ci si la cea intima, destul de importanta pentru fiecare femeie.

3. Aveti nevoie de un scaun. Va pozitionati cu spatele la el, iar mainile pe puneti pe marginea anterioara a scaunului, coborand suficient picioarele care sunt lipite si intinse astfel incat sa aveti o pozitie relativ comoda. Veti indoi apoi bratele coborand trunchiul cat mai jos puteti, lent, in decurs de 10 secunde, apoi ramaneti acolo 2 secunde. Urcarea se va face tot lent pana numarati 10 secunde. Faceti 20 de repetari.

4. Ultimul exercitiu consta il flotari si este recomandat dupa o pauza de 5 minute de la exercitiul precedent. Ceea ce este special la aceste flotari este faptul ca se va face cu bratele pozitionate la nivelul bustului, paralele dar fara a depasi trunchiul in exterior si palmele sunt orientate cu varfurile degetelor spre interior, astfel incat atunci cand veti indoi coatele pentru efectuarea unei flotari acestea sa iasa in exteriorul trunchiului. Faceti 10-15 astfel de flotari, lent, nu va grabiti, tineti bazinul sus (nu miscati coloana) si picioarele intinse si pe varfuri.

Citește și:

Va doresc spor, rabdare si multa sanatate!

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.