Setari Cookie-uri

Fitness pentru combaterea celulitei

Vremea devine din ce in ce mai calda, timpul costumelor de baie se apropie cu pasi repezi iar dorinta de a scapa de celulita devine din ce in ce mai acerba. Este firesc, ce femeie nu isi doreste sa aiba o slilueta de invidiat in costum de baie?

5. Va culcati pe partea laterala a corpului (incepeti cu ce parte vreti), cu mana dinspre podea sub cap (este important sa va culcati pe un suport tare, nu in pat de exemplu). Cu ambele picioare unite si intinse veti face ridicari la 45 de grade (sau cat de sus puteti), cate 20 pe fiecare parte. Cand ati ajuns la cea de-a 20-a ridicare mentineti picioarele ridicate si faceti forfecari, 10 sunt suficiente. Atentie, la coborarea picioarelor nu aveti voie de atingeti podeaua.

Exercitii pentru abdomen: celebrele abdomene sunt foarte utile. Stati pe spate, cu picioarele flexate la 90 de grade, cu mainile la ceafa (coatele orientate lateral asfel incat sa fie la nivelul umerilor!!) si gatul intins (nu trisati cu mainile si nu aplecati capul). Veti efectua 10 ridicari de trunchi (fara sa atingeti cu umerii podeaua), apoi veti face ridicari rasucite, astfel incat cotul drept sa ajunga la genunchiul stang si invers (vratele raman nemiscate in pozitie, practic se va rasuci trunchiul). Aceste exercitii de rasucire nu le veti efectua alternativ, ci pe rand, cate 15 pe fiecare parte, fara a face pauza intre schimbarile de sens. Va va solicita acest exercitiu, insa rezultatele merita efortul.

Citește și:

Exercitiile fizice localizate pentru eliminarea celulitei sunt recomandate de trei ori pe saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.