Setari Cookie-uri

Epilarea: ceara calda sau rece? - LEM

Fiecare femeie trecuta de adolescenta are nevoie sa gaseasca o metoda de epilare adecvata, potrivita firelor sale de par, grosimii, frecventei de crestere, adancimea radacinii etc.

Fiecare femeie trecuta de adolescenta are nevoie sa gaseasca o metoda de epilare adecvata, potrivita firelor sale de par, grosimii, frecventei de crestere, adancimea radacinii etc.

Pe forumul Lumeaemica am gasit o discutie foarte interesanta despre metodele de epilare cu ceara deschisa de loreeskump: "Din cate am inteles exista o mare diferenta intre epilatul cu ceara calda si cu cea rece. Eu am epilator si as vrea sa renunt la el pentru ca imi cresc fire de par sub piele, lucru neplacut si inestetic, care, din auzite, nu il patesti in urma epilarii cu ceara... asa este?"

Maria Alexandra nu este incantata de epilarea cu ceara rece: "Epilatul cu ceara mi se pare cel mai practic si mai bun, insa eu nu sunt deloc multumita de ceara rece deoarece dupa epilare iti lasa pielea lipicioasa, insa cu ceara calda nu e nici o problema, plus de asta mi se pare mai putin dureros fata de epilator!"

Citește și:

Nici Anita Dulcik nu este incantata de ceara rece: "Ceara rece iti lasa pielea lipicioasa,dar ca sa nu o mai ai dupa ce te-ai facut iei un servetzel si pui putin ulei pe el si se ia toata ceara care ramane. Cum e si la cele de fata, cu servete, dar eu zic ca e mai bine cu cea calda, e prinde mai bine, doar sa ai grija cu ea sa nu o lasi sa se raceasca de tot p corp ca te chinui sa o dai jos."

Floriide constata dupa prima sa experienta in salon la epilarea cu ceara: "Salut fetelor, am fost la epilat cu ceara, a fost super si nu m-a durut chiar asa rau, a fost suportabil si rezultatul e suuper. Data viitoare vreau si pe brate si la subrat (daca rezist) mi-a zis fata de-acolo sa las parul mai lung cand merg dar cine poate sta cu el. Aparatul de epilat l-am facut cadou. Si pensatul l-am facut tot cu ceara si e un rezultat minunat. Asa ca incurajez epilatul cu ceara calda."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.