Setari Cookie-uri

Trucuri naturiste pentru regenerarea si fortifierea parului

Parul a fost intotdeauna o arma a frumusetii. El indeamna la joaca, inspira senzualitate, ascunde mistere, ba chiar s-au nascocit teorii despre inteligenta femilor, senzualitatea lor si alte caracteristici conform fomei, culorii si lungimii parului.

Orelia are o reteta minune: "Am gasit o reteta pe care am facut-o si a dat rezultate. 50ml de alcool de 90 grade de la farmacie, 50 ml ulei de ricin si 50 ml gaz (care se gaseste mai greu acum) amestecate aceste ingrediente. Se tamponeaza la radacina parului spalat fara sa se atinga pielea capului cu un tampon de vata bine stors. Am dat aceasta reteta la cineva cu calvitie si dupa 6 luni avea crescute fire de par pe chelie."

Keya ne spune care este... cheia - masca regeneranta si fortifianta pentru par: "Ulei de ricin, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, vitamina A uleioasa si gaz toate la acelasi gramaj (sticluta de la vitamina A uleioasa). Se amesteca intr-o sticla mai mare si cu un tampon de vata se unge parul la radacina. Se lasa vreo ora si se spala parul in apa de ploaie cu sapun de casa si se clateste cu otet. Bafta!"

Citește și:

Voi ce ati folosit pentru combaterea caderii parului si pentru a-l face mai puternic? Va invit sa vorbim despre remediile incercate de fiecare mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Healthy unde ne adunam sa discutam si multe alte probleme de sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.