Setari Cookie-uri

Masajul anticelulitic produce vanatai?

Celulita reprezinta o problema cu care se confrunta atat femeile cat si barbatii. Daca alte depozite adipoase sunt mai usor de eliminat printr-o dieta si exercitii fizice de rutina, celulita din pacate se elimina mult mai greu necesitand atat o buna alimentatie si sport cat si o serie de tratamente aplicate local, asa cum sunt masajele anticelulitice, impachetarile sau folosirea altor metode precum vacuum-ul etc.

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic s-a dovedit a fi cu adevarat eficient, insa doar in primele doua stadii de evolutie a celulitei. Ceea ce mai putine persoane cunoasc la o prima sedinta este ca masajul anticelulitic este unul mai agresiv, se face prin miscari mai dure, frictiune, ciupire, miscari prin care se urmareste spargerea gradata a conglomeratelor de grasime si a tesutului adipos. Acest masaj poate fi dureros si dupa o sedinta persoana respectiva este astenica, fiindca se consuma foarte multa energie pentru refacerea structurii subcutanate. De multe ori dupa primele sedinte persoanele pot pleca cu vanatai.

Pe Forumul Healthy mai multe cititoare vorbesc despre una din urmarile deranjante ale masajului celulitic alaturi de durere: aparitia echimozelor (vanatailor). Cititoarea noastra Mettheodora este cea care deschide topicul: "Buna,
Am vanatai f mari si dureroase pe picioare din cauza masajului anticelulitic.Cu ce pot sa imi dau sa-mi treaca mai repede sau macar sa nu mai ma doara?"

Citește și:

Mada212005 trece prin aceleasi simptome: "Draga mea,
si eu tocmai ce am reinceput masajul anticelulitic...am niste vanatai la fel de mari, probabil, ca ale tale. de fiecare data cand am facut masaj, in primele sedinte, m-am invinetit...n-ai ce face. Eu pana acum nu am facut decat la o singura persoana masaj (cosmeticiana) si intr-adevar doare. Poate gresesc..dar cum se vad rezultate (spargerea pungilor de grasime) daca masajul este lin???
Nu stiu...insa ma gandesc cu groaza la sedinta de maine...:((..insa de abia astept sa vad rezultatele (desigur...masaj combinat cu muuuulllta sala si o dieta de om sanatos, nu rahitic)...te pooop

Andreea"

Llia crede ca este inevitabila aparitia vanatailor: "Eu mi-am masat singura picioarele..si tot am capatat niste vanatai verzui galbui.. ..dar am vazut si rezultate."

Citește și:

Alapopescu ne sfatuieste: "Pentru ca vanataile sa treca mai repede si pentru refacerea vaselor capilare sunt bune unguientele pe baza de heparina (eu folosesc lioton gel). Dizolva cheagurile formate de la vasele sparte si vanataile dispar foarte repede. Persoanele cu pielea sensibila (in special cele cu parul deschis la culoare) sunt predispuse la asa ceva. Eu si la o lovitura usoara ma invinetesc, daramite la un masaj anticelulitic!"

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.