Setari Cookie-uri

Batoanele de slabit - chiar eficiente?

Batoanele cu cereale si multe fibre, sarace in calorii, sunt indicate persoanelor care tin dieta si care obisnuiesc sa mamance mult, astfel ca unele gustari pot fi inlocuite cu batoanele hipocalorice. Insa chiar da rezultate consumul acestor batoane?

Batoanele cu cereale si multe fibre, sarace in calorii, sunt indicate persoanelor care tin dieta si care obisnuiesc sa mamance mult, astfel ca unele gustari pot fi inlocuite cu batoanele hipocalorice. Insa chiar da rezultate consumul acestor batoane?

Pe Forumul Healthy am gasit mai multe discutii legate despre eficienta consumului de batoane pentru slabit. Cititoarea noastra Druidi este cea care deschide topicul si ne cere sfaturi: "E oare sanatoasa o dieta cu batoane de slabit? Oricata miscare fac, nu reusesc sa slabesc (m-am ingrasat 10 kg in ultimul an, inainte de bac, din cauza stresului). Nu as vrea sa ma deshidratez, sau sa patesc cine stie ce altceva. Va rog sa ma ajutati. incerc sa slabesc de la inceputul verii, fara vreun rezultat."

"atoanele de slabit sunt bune, doar daca nu faci din ele singura mancare pe toata ziua... Batoanele de slabit trebuie sa le ai cu tine in momentul in care simti ca ti-e foame, dar trebuie sa alternezi cu o dieta echilibrata cu legume, fructe, carne la gratar, branzeturi, sa nu mananci seara (sau la fel seara cand ti-e foame sa mananci un baton), sa renunti la sucuri, cafele si daca fumezi la tigari, sa faci sport macar cate o jumatate de ora zilnic (abdomene,genuflexiuni,aerobic), daca vezi ca nu da rezultate cel mai bine te duci la un doctor. In niciun caz sa nu iei pastile de slabit sau sa te abtii sa mananci cand ti-e fomane pentru ca vei avea alte probleme apoi.Asta e parerea mea, asa incerc si eu sa fac, desi nu prea pot sa nu mananc mancare seara dupa ora 6." ne sfatuieste Andreea_3.

Citește și:

Alexandra25 a consumat batoane si au ajutat-o: "sa nu renunti la sucuri, si nu vorbesc de apa dulce cu gaze si coloranti, ca nu e suc. mare greseala in Romania, bauturi gazoase se cheama sucuri.
Si intr-adevar urmareste sa nu depasesti un anumit numar caloric zilnic. consuma sucuri naturale proaspete de legume si fructe, sa nu te confrunti cu starea slabiciune. Ai nevoie de minerale si vitamine cand tii un regim alimentar pt slabit.
Batoane am incercat si eu, dar tot asa intre mese cand imi era foame. Dar asta a fost acum vreo 4 ani. Acum din contra familia imi spune ca ar trebui sa mai pun ceva kg pe mine.
S-ar putea sa ai si un dezechilibru hormonal sau din cauza stresului mananci mult.
Nu consuma cartofi pai aproape deloc. la noi in tara cartofii prajiti sunt mancati in prostie mai ales la pranz."

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.