Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru ingrijirea tenului matur

Tenul matur prezinta alte caracteristici decat in adolescenta. Daca imunitatea pielii si aparitia cosurilor reprezinta o problema in adolescenta si imediat dupa, tenul matur insa se confrunta cu lupta impotriva imbatranirii, ridurilor, punctelor negre, punctelor de grasime si cearcanele.

"Lotiunea demachianta si hidratanta este alegerea perfecta pentru curatirea chiar si de mai multe ori pe zi a fetei si decolteului, atat de necesare mentinerii frumusetii si sanatatii pielii... Curata in profunzime si, in acelasi timp, hidrateaza pielea. Uleiurile de avocado si jojoba precum si produsele cu vitamina E sprijina sistemul de aparare a epidermei impotriva radicalilor liberi. Aplicati cateva „puncte” de crema care contine astfel de ingrediente pe fata si decolteu, apoi intindeti crema si, la sfarsit, clatiti-va fata cu apa calduta. Sa nu uitam ca vara trebuie sa ne curatam fata nu doar dimineata si seara, ci si inainte de activitatile sportive sau daca vrem sa ne reimprospatam machiajul (insa nu este neaparat necesar acest lucru daca nu folosim un machiaj puternic si un fond de ten gras, in strat gros).

Citește și:

Datorita cantitatii crescute de transpiratie si a productiei sporite de sebum, uscarea pielii nu este vara la fel de vizibila ca in lunile de iarna, insa aceasta nu inseamna ca pielea nu trebuie hidratata, in special dupa o zi petrecuta la plaja sau in excursie. Hidratarea este foarte utila si iarna. " ne sfatuieste un utilizator.

Voi ce folositi pentru ingrijirea tenului matur? Va invitam sa ne vorbiti si sa va expuneti sfaturile mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.