Setari Cookie-uri

Cele mai bune remedii impotriva celulitei

Celulita o problema inestetica cu care se confrunta tot mai multe persoane, indiferent de varsta, greutate sau sex. Astfel ca nedorita coaja de portocala ajunge sa fie vizibila pe pielea vedetelor, a persoanelor supraponderale dar si slabe, pe corpul femeilor, dar si pe cel al barbatilor, parand a fi o afectiune necrutatoare a carei frecventa demonstreaza ca are la baza multipli factori ce tin in special de stilul de viata.

Masajul

Masajul pune sangele subcutanat in miscare, relaxeaza muschii, produce o relaxare totala o organismului mai ales daca se folosesc uleiuri esentiale antistres, contribuie la eliminarea stresului si la o buna oxigenare a organismului. Se recomanda cat mai multe sedinte de masaj in lupta contra celulitei sau optarea pentru masajele anticelulitice, cu mentiunea ca acestea din urma sunt destul de agresive si dureroase.

Sauna

Sauna reprezinta o buna metoda de relaxare si detoxifiere a organismului, oxigenand totodata corpul, imbunatatind circulatia si functiile respiratorii. Se recomanda saptamanal sedintele de sauna, eventual dupa programul de sport daca ati ales sa-l efectuati la o sala de fitness care are in dotare si sauna. Sauna intareste totodata sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire, regleaza temperatura corpului, creste rezistenta la stresului si ajuta la mentinerea frumusetii si sanatatii pielii.

Citește și:

Hidratarea

Un alt punct forte in lupta contra celulitei il reprezinta regimul hidric. Se recomanda ca zilnic sa beti peste 2 litri de lichide, dintre care o cana sa fie cu lapte, apoi o ceasca de cafea, un pahar de suc natural obtinut in casa si restul ceai sau apa. Puteti opta pentru ceaiurile care la randul lor au efecte anticelulitice, ca cel de soc, ceaiul verde, coada soricelului, insa cu mentiunea de a respecta numarul de cani permise pe zi, notate in prospectul ceaiului. Spre exemplu ceaiul verde este puternic si nu trebuie consumat seara, deasemenea nu trebuie depasite doua cani de ceai pe zi. Nu cumparati ceaiuri neavizate.

Evitati insa alcoolul fiindca acesta deshidrateaza intens organismul si toxifica, astfel ca rezultatele pentru care luptati prin celelalte metode de mai sus pot fi contrabalansate de consumarea alcoolului. Se recomanda deasemenea sa reduceti pe cat posibil tigarile daca sunteti fumatori.

Citește și:

Metodele de mai sus dau rezultate mai bune daca sunt urmate toate simultan, astfel veti avea un organism tonic si plin de energie si totodata veti castiga un aspect frumos si tanar al pielii.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.