Setari Cookie-uri

Din secretele tenului vesnic proaspat: Apa termala, apa care tamaduieste

Multe dintre noi, femeile moderne de astazi, au descoperit in flaconul cu apa termala secretul antic de frumusete si hidratare a pielii tenului. Bogata in minerale precum zinc, calciu, sulf, apa termala contribuie la calmarea iritatiilor si la catifelarea pielii, improspatand-o si revitalizand-o.

Care este momentul oportun pentru a aplica apa termala? Apa poate fi aplicata pe ten in orice moment al zilei si ori de cate ori simti nevoia improspatarii pielii, insa momentele cele mai indicate ale zilei sunt dimineata si seara. Ce anume diferentiaza apa termala de apa obisnuita? Apa termala nu contine clor, bacterii sau substante nocive, fiind pura din punct de vedere bacteriologic. De aceea, apa termala este tolerata de mai toate tipurile de ten, inclusiv cea hipersensibila sau alergica. Pe de alta pare, apa termala activeaza functia protectiva a pielii si beneficiaza de proprietati antiinflamatoare, decongestionante si de purificare.

De asemenea, nu uita ca nu trebuie sa lasi sprayul sau flaconul cu apa termala la o temperatura foarte scazuta sau la una foarte ridicata (recipientul nu trebuie depozitat la o temperatura de peste 40 de grade). Indicata este pastrarea sa in frigider la o temperatura potrivita (vara) sau chiar la temperatura camerei (iarna).

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Machiajul care te intinereste cu 10 ani
Tendintele modei in primavara-vara 2010
Sani mai mari prin 6 metode naturale

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.