Setari Cookie-uri

5 mituri despre ritualurile de frumusete

Frumusetea a atras interesul femeilor inca din cele mai vechi timpuri, caci in aceasta sta o buna parte din puterea feminina.

Ciocolata favorizeaza acneea

De fapt toate dulciurile pe baza de zahar favorizeaza acneea fiindca zaharul prezinta numeroase efecte in organism, printre care si acela de a scadea imunitatea. Astfel acneea poate fi mentinuta. Insa puteti consuma cu toata increderea dulcele luat din fructe si legume dulci (ca morcovi), acestea crescand imunitatea si imbunatatind metabolismul.


Unele produse de ingrijire repara firele de par despicate

Din pacate firele de par despicate pot fi tratate doar cu forfecuta. Aceasta pentru ca firul de par are o structura speciala proteica ce nu poate fi refacuta odata ce a fost distrusa, cum se intampla in cazul firelor despicate. Insa produsele cosmetice hidratante pe baza de uleiuri naturale pot foarte bine sa previna despicarea firelor de par, dar nu sa le trateze.

Daca iti tai parul, acesta va creste mai repede

Citește și:

Acesta este un mit, cresterea parului este determinata genetic si poate fi influentata de factori ca stresul, alimentatia, sedentarismul, menopauza, unele afcetiuni, dar nu de taierea parului.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.