Setari Cookie-uri

15 alegeri ale oamenilor slabi: tu le-ai urma?

Prajituri sau fructe? Suc sau ceai? Cafea sau lapte? Cartofi prajiti sau natur? Sandwich sau salata? Ce alegeri faceti? Unele persoane au fost slabe dintotdeauna, chiar daca mananca mult, insa mai putini au fost atenti la alegerile instinctuale pe care aceste persoane le fac. In medie, oamenii slabi sunt mofturosi la mancare si fac de cele mai multe ori alegeri sanatoase.

Oamenii slabi fac anumite alegeri. Sa aflam care sunt acestea!

Cat mancam?

Daca aveti o masa plina cu bucate, cei slabi vor alege doar unele dintre acestea si nici macar nu vor manca foarte mult. Ei mananca des, dar putin...

Prajituri sau fructe?

Cei slabi vor fi intotdeauna tentati sa aleaga ce e mai sanatos: fructele in cazul acesta, si in locul prajiturilor prefera ciocolata. Veti avea impresia ca ei mananca mult dulce, dar de fapt prefera doar biscuitii si ciocolata, rar aleg ducliurile care abunda in creme si siropuri. Ciocolata este mult mai saraca in grasimi si totodata este foarte tonica.



Slabilor le plac salatele

Cei slabi au chiar preferinta pentru anumite legume pe care daca le gasesc in bucatarie de exemplu, le consuma ca atare inainte de a mai apuca sa fie puse in salate sau alte preparate culinare. Le plac morcovii, ardeii sau nu pot rezista in fata a catorva fire de varza ori o felie de gulie.

Nu le place grasimea

Slabii vor alege sa manance slab, carnea cat mai slaba, mancarurile cu cat mai putin ulei. Organismul lor este sanatos si ii ajuta astfel sa faca alegerile moderate.

Beau multe lichide

Cei slabi obisnuiesc sa bea multe luchide si de obicei nu prea consuma mult alcool. Prefera sucurile naturale, de fructe.

Cei slabi iau micul dejun

Statisticile arata ca persoanele slabe obisnuiesc sa ia micul dejun, nu sar peste masa de dimineata, chiar daca aceasta inseamna sa manance doua napolitane la ceasca de cafea.

Mananca seara

Persoanele care au fost mereu slabe obisnuiesc sa manance seara, insa din aceeasi categorie de alimente pe care ele le agreaza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.