Setari Cookie-uri

Sfaturi ca sa slabesti rapid pana la Revelion

Mai sunt doar cateva zile pana la Revelion, iar mesele copioase de la Craciun cu siguranta nu au fost tocmai utile siluetei. Insa, din fericire, nu-i inca prea traziu sa mai dati jos cateva kilograme pana la Revelion...

Detoxifierea este cheia pentru a elimina cateva kilograme pana la Revelion. Desigur, numarul de kilograme eliminate depinde de fiecare organism in parte si de starea de sanatate in care se afla in momentul inceperii curei raide.

Prima zi
se recomanda sa mancati numai cereale cu lapte (adica astazi). Cerealele consumate vor fi doar integrale, adica din cele care contin bobul zdrobit. Se recomanda ovazul, acesta avand indicele glicemic cel mai mic (graul are indicele glicemic cel mai mare). Nu mancati musli, fructe, nu consumati miere, zahar, cafea, nimic altceva decat cerealele integrale de ovaz cu lapte. Aveti voie cinci boluri de cereale, in restul timpului beti doar apa plata. Beti 2 litri de apa plata, este obligatoriu pentru eliminarea toxinelor.

A doua zi la micul dejun se va consuma un bol de cereale cu lapte si un iaurt, doar atat, fara cafea sau altceva. Apoi la masa de pranz se serveste un bol de supa de legume, fara paine.

La o ora si jumatate de la masa de pranz se poate manca din nou, de aici in colo se accepta doar legume crude si verdeturi, salate de orice fel, fara ulei sau sare, dar facute din legume crude.

slabire rapida Se va bea doi litri de apa plata, doar apa plata.

A treia zi
se consuma doar fructe de dimineata pana la ora 14:00. Ulterior puteti lua o pauza, iar seara la petrecere foarte probabil veti avea deja cateva kilograme in minus. Se pot pierde cu acest regim rapid intre 1 si trei kilograme.

Atentie insa, acest regim nu se urmeaza mai mult de trei zile si nu mai des de o data la trei luni. Inainte de a urma orice regim alimentar se recomanda consultul medicului de familie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.