Setari Cookie-uri

6 Tipsuri pentru sani frumosi

Frumusetea sanilor necesita o ingrijire atenta, delicata, precum si o intretinere prin intermediul unor exercitii fizice simple.

Frumusetea sanilor necesita o ingrijire atenta, delicata, precum si o intretinere prin intermediul unor exercitii fizice simple.

Ingriirea pielii sanilor


sani frumosi Pielea sanilor este delicata si fina, iar glanda sensibila, de aceea nu este recomandat sa folositi creme pentru ca produsii acestora se absorb si pot dauna glandei mamare. Puteti folosi insa ulei de masline cu vtamina A si E. La 250 ml de ulei de masline estravirgin puneti 20 de picaturi de vitamina A uleioasa si o fiola de vitamina E (sau 10 capsule uleioase pe care le spargeti). Amestecul se pastreaza la frigider. Cateva picaturi sunt suficiente pentru hidratarea pielii, amestecul putand fi folosit si pentru intregul corp.

Igiena sanilor

Se recomanda sa spalati delicat sanii, cu un burete fin si gel de dus sau sapun care nu usuca pielea. De asemenea, pentru cele care au sanii mari, se recomanda sa insistati sub pliul sanilor, astfel incat sa nu lasati sa se irite acea zona deosebit de sensibila.

Pentru sanii cu mamelon retractat

Pentru femeile care s-au nascut cu mameloane retractate se recomanda o igiena speciala a acestora, cu tampoane delicate se curata zona mamelonara iar daca aceasta devine sensibila, puteti folosi si rivanol. Zona se curata delicat. Daca insa nu v-ati nascut cu mameloane retractate dar acestea se infunda in timp, se recomanda sa mergeti de urgenta la medic, in general retractia in timpul vietii a mameloanelor este patologica.

Exercitii usoare de ingrijire a sanilor

Pentru mentinerea fermitatii snailor se recomanda zilnic cateva exercitii usoare. Acestea constau in:
- Exercitii pentru brate: rotiri in fata si in spate, forfecari, timp de aproximativ 10 minute;
- 5-10 flotari pe zi.

Pentru marirea sanilor

Pentru marirea sanilor nu se recomanda sa folositi creme sau tincturi cu aplicare locala sau pastile, fiindca adesea acestea contin hormoni (fitoestrogeni) care perturba buna functionare a glandei mamare si predispun la diverse patologii mamare, inclusiv... cancer. Sanii sunt frumosi asa cum i-a lasat natura, necesita doar ingrijire si haine adecvate pentru a-i pune in evidenta. Sanii mici confera o imagine infantila, foarte tanara, inocenta, care poate fi la fel de sexy ca cea a unei femei cu bust generos.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.